Adana

Durakta sigara içme tartışması ölümle bitti

10:35 13 Nisan 2023 2 Yorum Var
Durakta sigara içme tartışması ölümle bitti

Adana’da kapalı durakta ölü bulunan şahsın uyarıya rağmen sigara içtiği için kendisi gibi aynı yerde yaşayan şahıs tarafından darp edilerek öldüğü ortaya çıktı.

Olay, 10 Nisan sabahı merkez Seyhan ilçesi İnönü Caddesi’ndeki kapalı otobüs durağında meydana geldi. Otobüs durağında bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk incelemesinde hareketsiz kişinin öldüğü belirlendi. Ölen şahsın İlker Kattar (53) olduğu tespit edildi. Sokakta yaşadığı öğrenilen Kattar’ın arkadaşı olduğu bildirilen 2 kişi, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kattar’ın cansız bedeni, kati ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.


Olaydan kısa süre sonra Kattar'ın otobüs durağında bir kişi tarafından başına vurularak darp edildiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Çevreden geçen bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülenen olayda yerde battaniyenin üzerinde yatan Kattar ve yanındaki arkadaşının, kimliği belirsiz bir kişiyle tartıştıkları, arbede yaşandığı kayıtlara yansıdı. O şahsın Kattar'ı başından darp ettiği de görüntülerde yer aldı. Bunun üzerine polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

"Sigara içince aramızda kavga çıktı"

Polis, görüntülerde Kattar’ı darbeden kişinin Murat Ulukan (57) olduğunu kısa sürede tespit edip yakaladı. Gözaltına alınan şüphelinin de Kattar ile birlikte durakta yaşadığı öğrenildi. Emniyette ifadesin alınan şüpheli Ulukan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tutuklanan Ulukan'ın ifadesinde “İlker ile aynı durakta yatıyorduk. Durağın içinde sigara içiyordu. İçmemesi konusunda uyardım. Dinlemeyince aramızda kavga çıktı sonra da ben oradan ayrıldım” dediği öğrenildi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • kader 1 yıl önce Şikayet Et
    sen benim yaşama hakkıma sayğı göstermez isen bende senin yaşama hakkına saygı göstermem demiş , adalet budur işte,ellerine sağlık,
    Cevapla
  • Halil 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bi adalet anlayışı, şaşırıyorum size
  • as selam 1 yıl önce Şikayet Et
    bu sigara yasağının denetlenmesi şart her yerde içiliyor nedir bu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    zaten yasak
    Cevapla
  • Urfalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Dedem anlatırdı. Eskiden Ramazan ayında Ermeni ve Yahudiler kendi çocuklarını tembihlerdi oruç tutan müslumanlara saygısızlık yapmayın açıktan yiyip içmeyin diye. Hatta kendi çocuğunu döven bir Ermeniyi sakinlestirmiş sebebini sorunca da oruçlunun önünde birsey yediğini söylemiş. Şimdikiler eski Yahudi ve Ermenilere kurban olsun.
    Cevapla
  • ali şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    banane bunlardan.çok ta fifi.
    İlk beğenen sen ol
  • Ibrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Esasında otobüs duraklarında sigara içme yasağı konması gerekir diye düşünüyorum,maalesef insanlar saygı konusunda çok duyarsız
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar orada yaşıyorlarmış, otobüs beklemiyorlarmış
  • Molla Kasım 1 yıl önce Şikayet Et
    Var zaten denetim yok sadece anons ediyorlar, kesin kardeşim cezayı alın parasını, bakalım bir daha içeceklermi
    İlk beğenen sen ol
  • Deli Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Var zaten
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.