Adana

Haraç vermeyi kabul etmeyince öldürüldü

09:49 19 Eylül 2023 9 Yorum Var
Haraç vermeyi kabul etmeyince öldürüldü

Adana’da cep telefonu satıcılığı yapan Suriye uyruklu Ahmed Madarati, kimliği belirsiz bir şüpheliye haraç vermeyi kabul etmeyince av tüfeğiyle öldürüldü.

Olay, saat 15.30 sıralarında Seyhan ilçesi Mirzaçelebi Mahallesi’nde meydana geldi. Cep telefonu satışı yapan Ahmed Madarati’nin (30) iş yerine gelen kimliği belirsiz bir kişi, haraç istedi. Madarati haraç vermeyi reddedince şüpheli, bu kez de cep telefonu vermesini söyledi. Madarati bu teklifi de reddedince şüpheli, av tüfeğiyle iş yerinde ateş açtı. Silahın tutukluk yapması üzerine Madarati ara sokağa kaçtı. Şüpheli, takip ettiği Madarati’yi tüfekle sokak ortasında vurup, kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Madarati, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay anında dükkanda bulunan Ahmed'in ağabeyi Ammar Madarati ise yaşananlarla ilgili “Bir çocuk gelip, haraç istedi, vermeyince 3 cep telefonu istedi Ahmed de vermeyeceğini söyleyince silahla  ateş açtı. Ahmed kaçarken, peşinden gidip vurdu” diye konuştu.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Ruhsatsız silahlar hakkında çok ağır cezalar getirilmelidir. Her gün haberlerde bir sürü cinayet, yaralama, gasp haberleri görüyoruz. Kanun yapıcıların hepsi bu vebâle ortaktır.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Mafya belası 7 ay önce Şikayet Et
    Esnaftan haraç alan mafya belası on yıllardır çözülemeyen bir sorun.Esnafın çoğu şikayet etmeye çekiniyor,büyük veya küçük çetelere zorunlu haraç veriyor.Son yıllarda ve özellikle denetimli serbestlik çıktıktan sonra haramzade çeteler iyice çoğaldı,çünkü doğru dürüst ceza yok.Yeni anayasayla birlikte İdam kısas istiyoruz
    Cevapla
  • reis 7 ay önce Şikayet Et
    Ülkeyi resmen istila ettiler ileriki zaman da sıkıntı büyük derhal yol almalılar ülkelerine
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ajax 7 ay önce Şikayet Et
    Suriyeli Kardeşlerimiz Diyenlere Sesleniyorum Hepiniz 1 Tane Evinize Alıp Besleseniz Bu Ülkenin Ekonomisi Ciddi Anlamda Rahatlar. Bir Cana Kıyılmasına Elbette Karşıyız Ancak Bu Ülkeden SURİYELİLERİN Ülkelerine Derhal Dönmeleri Gerektiğini Düşünüyorum. Simdi Bu Yoruma Zıplayanlar olacaktır Yukarıdada Yazdım Evinizde Besleyebilirsiniz DEVLETİMİZDEN Yükleri AZALIR.
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 7 ay önce Şikayet Et
    Ajax kardeş; biz Türkler olarak sığınanı, yardıma ihtiyacı olanı hangi milletten, dinden olursa olsun hiçbir zaman geri çevirmedik; mazlumun her zaman yanında olduk. Bir düzen olmalı; kontrol altında olmalı. Bu ülkede yaşayanların hak ve hürriyetlerini engellemeden yaşamalılar dersen haklısın. Ama bu sadece Suriyerliler için değil tüm yabancılar için olmalı.
    İlk beğenen sen ol
  • Osmanlı 7 ay önce Şikayet Et
    Senin gibiler ükelerine dönse burası inan daha güzel olacak.
    İlk beğenen sen ol
  • blk 7 ay önce Şikayet Et
    ajax sen herhalde hollandalısın mülteci istemeyenlerin büyük çoğunlu dedeleri babaları türkiyeye sonradan gelenler.
  • aspnetturkiye.com 7 ay önce Şikayet Et
    yahu sen nasıl bir zillet ve ırkcısılıktır ya , niye suriyeli birini eve alalım ? kimseye muhtaç deiller rahat bırakırsanız zaten ekmegini çıkarıyorlar
  • karadenizli 7 ay önce Şikayet Et
    depremzede kardeşlerimize oy tercihleri nedeniyle yaptıkları yardımları başa kakanlardan olmalısınız. avrupadaki türkleri de gönderseler ne dersiniz. akdeniz ege batılılarla dolu onlar için bir sözünüz var mı?
  • antiantianti 7 ay önce Şikayet Et
    Türk milliyetçisi.... adı ajax hey yavrum hey
  • Türkoğlu Türk 7 ay önce Şikayet Et
    Muhacir Müslüman kardeşlerimize saldıran ırkçılar, terörle yargılanmalı, sınır dışı edilmeli, evleri muhacirlere verilmeli. İnsan olmayı öğreninceye kadar.
    Cevapla
  • fatih 7 ay önce Şikayet Et
    bencede
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.