Adana

Sevgilisini boğmaya çalışırken yardıma gelen adamı öldürdü

17:12 18 Ekim 2023 13 Yorum Var
Sevgilisini boğmaya çalışırken yardıma gelen adamı öldürdü

Adana'da 29 yaşındaki şahıs, tartıştığı sevgilisini boğmaya çalıştı, ardından yardıma gelen kaldığı aparttaki Saadettin Tangüner'i pompalı tüfekle öldürdü. Tüfekle kaçan şüpheli, sokakta da hiç tanımadığı 3 kişiyi vurup, yaraladı.

Olay, saat 03.00 sıralarında Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesi Nadirler Apartmanı'nda meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Ahmet Can Geben, kaldığı apartta, iddiaya göre, kıskançlık nedeniyle sevgilisi Nesrin S. ile tartıştı. Çıkan kavgada Geben, sevgilisinin boğazını sıkıp, boğmaya çalıştı. Nesrin S. Geben'in elinden kurtulup, yardım istedi. Bu sırada Nesrin S.'nin sesine uyanan aynı apartta başka bir odadaki Sadettin Tangüner, kapıya yöneldi. Geben, odaya girip, Tangüner'i pompalı tüfekle boynundan ve kasığından vurdu.



SOKAKTAKİ 3 KİŞİYİ YARALADI

Koşarak daireden çıkan Geben, apartmanın önünde bekleyen ve olayla ilgisi olmayan Yiğit Can A. (30), Onur G. (27) ve Ömer Berkay A.'ya (25) da tüfekle ateş açtı. Şüpheli, bitişikteki inşaatın üst katına çıkarak saklandı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri, sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan 3 yaralı, ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tangüner'in ise hayatını kaybettiği belirlendi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi saklandığı inşaatta yakaladı.

HİÇBİR ŞEY HATIRLAMADIĞINI ÖNE SÜRDÜ

Emniyete götürülen Nesrin S., ifadesinde, "Kıskançlık krizine girip, beni boğmaya çalıştı. Sonrasında yan odadaki adamı tüfekle vurdu" dedi. Şüpheli Geben ise uyuşturucu maddenin etkisinde olduğunu, hiçbir şey hatırlamadığını öne sürdü. Geben, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

13 Yorum Var
  • Mehmet 6 ay önce Şikayet Et
    Kısasta hayat vardır.
    Cevapla
  • mehmetm 6 ay önce Şikayet Et
    Terazinin bir kefesinde hiç bir suçu olmayan, katledilmiş bir adam ve 3 yaralı var. Haydi bakalım, adaleti tesis için karşı tarafa TC hukuku ne koyacak ? Mezarlıklar bu şekilde öldürülmüş bir sürü mazlumla dolu. Bunların ilk yakasına yapışacağı kişiler kanun yapıcıları olacaktır.
    Cevapla
  • sadi 6 ay önce Şikayet Et
    Apartta apart haa.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Hakkı Doğrusöyler 6 ay önce Şikayet Et
    Mahkemede kravat takar, ne yaptığımı hatırlamıyorum pişmanım hakim bey der ve iyi hal indirimiyle 10 yıl ceza alır, bunun 3 te birini yatar şartlı salıverilmeyle yeniden topluma kazandırılır. Olmaz olsun böyle adalet.
    Cevapla
  • remzi 6 ay önce Şikayet Et
    idammmmmm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.