Adana

Hem eş hem anne katili oldu: "Hak ettiler, pişman değilim"

12:31 19 Ocak 2024 11 Yorum Var
Hem eş hem anne katili oldu: "Hak ettiler, pişman değilim"

Adana’da oğlu tarafından başından tabancayla vurulan kadın 54 gün sonra hayatını kaybetti. Olayı gerçekleştiren şüpheli karısını da öldürürken, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Olay, 26 Kasım 2023 tarihnde Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Nurettin Kaya karşısındaki evde oturan annesi Fahriye Kaya’nın yanına eşi Halime Kaya ile birlikte gitti. Eşi ve annesiyle mutfağa giren Nurettin Kaya, bir anda tabancayı çıkarttı. Ardından Nurettin Kaya, annesi Fahriye ve karısı Halime’yi başlarından vurdu. Fahriye ve Halime kanlar içerisinde yere yığılırken Nurettin Kaya kaçtı. Komşularının ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri Halime’nin olay yerinde öldüğünü tespit ederken ağır yaralı Fahriye Kaya da çağrılan ambulansla Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı. Başından vurulan Fahriye Kaya tedavi altına alındı.

“Parkta suç aletiyle yakalandı”

Cinayet Büro Amirliğine bağlı polisler şüpheli Nurettin Kaya’nın peşine düştü. Olaydan kısa süre sonra Seyhan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi’nde bir parkta oturan Nurettin Kaya suç aleti olan tabancayla birlikte kıskıvrak yakalandı.

“Hak ettiler, pişman değilim”

Şüpheli Nurettin Kaya’nın emniyetteki ifadesinde, ” Bana ihanet ettiler, bunu hak ettiler, pişman değilim” demesi dikkat çekti.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk olan Nurettin Kaya çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

54 günlük yaşam savaşı çeken Fahriye Kaya, gece saatlerinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • Musa 6 ay önce Şikayet Et
    Evli erkekler genelde annesi ile eşi arasıda kalırlar. İkisini de idare temk için sağlam bir karakter ve idare gerekir. BAzen karakter ve irade de yetmez ve öfke patlaması yaşanabilir. Tabi ki çözüm öldürmek değil , ancak bir işin içinde kadın varsa , mağdur olan taraf olsa bile olay iyice araştırılmalıdır. Kadınlar maalesef Öfke seline sebep olabiliyorlar.
    Cevapla
  • Can dost 6 ay önce Şikayet Et
    bir İnsanı öldürmek bütün insanları öldürmüş gibi günah. Her ne sebep olursa olsun insan öldürülmemeli Anacak adamın ifadesine bir bakın "Bana ihanet ettiler, bunu hak ettiler, pişman değilim" diyor düşünün toplum gözünde o adamın üzerindeki baskıya bakın. Herkes biliyor adam ihaneti sonra duyuyor ve çıldırıyor Dini bilgisi de olmadığın çareyi öldürmede buluyor.
    Cevapla
  • Ümit 6 ay önce Şikayet Et
    işte bu yüzden kızlarımı evlendirmedim bir manyağa denk gelecek başımıza bela olacağına evlenmesinler daha hayırlı o riski alamayacağım
    Cevapla
  • Kürşat 6 ay önce Şikayet Et
    hacı fıtrata ters bu dahada günah demedi deme
  • depremzede44 6 ay önce Şikayet Et
    abi rabbimden hayırlısını iste erkek çocuğun evlenmesi kız çocuğunu evlendirmek anne babanın en önemli görevleri arasında geliyor. Bu yüzden de dua ederek yapılacak inşallah rabbim esirgesin.. Bu manyaklardan çok var ama merak etme Kur'an nurunu tamamlayacak şüphesiz, hep inanç eksikliğinden oluyor. Şer'i kanunlar devreye girmeli cumhuriyet bizim neyimize
  • yakup 6 ay önce Şikayet Et
    kaç yaşına kadar ...
  • evet 6 ay önce Şikayet Et
    kıza yer bulmak daha zor
    İlk beğenen sen ol
  • umut 6 ay önce Şikayet Et
    yanlış yapıyorsun ALLAH tan hayırlısını iyi insanları eş vermesini iste yarın kızların senden davacı olacaklar ayrıca başa gelecekse yoldada aynı şey başına gelebilir kızlarını hayırlısı ile nikahla korkma
  • Bucaklı 6 ay önce Şikayet Et
    idam cezası kesinlikle gelmeli. yaşam hakkı diye birşey uydurmuşlar, bütün katilleri besliyoruz. peki bu başından vurulanların yaşam hakkı ne olacak.
    Cevapla
  • 6284 beka sorunudur 6 ay önce Şikayet Et
    Tutturmuşsunuz idam da idam diye. İdam olsa bu sistemde kaç masumun canına girilir farkındamısın. Önce adalet sistemindeki sorunlar düzeltilmeli.
  • hayrettin siirtli 6 ay önce Şikayet Et
    idam yasası acilen çıkarılması gerek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.