Adana

Çamaşır makinesine giren küçük kızın kahreden ölümü

12:38 21 Mart 2024 8 Yorum Var
Çamaşır makinesine giren küçük kızın kahreden ölümü

Adana’da 3 yaşındaki kız çocuğu çamaşır makinesine girince havasız kaldığı için kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay merkez Sarıçam ilçesine bağlı Suluca Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre ceza infaz koruma memuru olan baba Tayfur K. ile Yüreğir Devlet Hastanesinde çalışan Suna K. 19 Mart günü işe gitmek için sabah evden çıktı. Evde 12 yaşındaki Zeynep Hilal K., Alparslan Türker K. (6) ve 3 yaşındaki Elif Ayyüce K. kaldı. Öğle saatleri Zeynep Hilal K. annesini arayarak Elif Ayyüce’nin kayıp olduğunu söyledi. Suna K.’da eşini arayıp küçük kızlarının kayıp olduğunu bildirdi. Bunun üzerine baba Tayfur K. hemen eve gitti. Baba eve geldiğinde 6 yaşındaki oğlu Alparslan Türker K. babasını kardeşini çamaşır makinesinin içinde bulduğunu ve dışarı çıkardığını söyledi. Baba hemen havasız kalan ve hareketsiz olan kız çocuğuna suni teneffüs ve kalp masajı yaptı. Kalbi atmaya başlayan kız çocuğu çağrılan ambulans ile önce Yüreğir Devlet Hastanesine ardından da Balcalı Hastanesine kaldırıldı. Ancak kız çocuğu aynı gün gece saatlerinde hayatını kaybetti.

Kız çocuğunun cenazesi otopsi için adlı tıp kurumu morguna götürüldü. Kız çocuğunun cenazesi otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Çamaşır makinesinde havasız kalıp boğularak ölen Elif Ayyüce K. toprağa verildi.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Allah sabır versin ailesine, acı bir durum.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Embilya nicola 1 ay önce Şikayet Et
    Kadının işi evi olmalı aslında üç çocuk da ev yalnız başlarına bırakılmamalıydı allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Eyya 1 ay önce Şikayet Et
    ah be oğlum bu iş senin işin gibi görünüyor 3 yaşındaki bir çocuk giripte makinanın kapağını kapatamaz oyun oynarken kapattın sonrada unuttun Allah bilir. Allah sabır versin ailesine
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    inna lillahi ve inna ileyhi raciun. Rabbim annesine babasına sabırlar versin. Çok acı bir durum.
    Cevapla
  • MLT44 1 ay önce Şikayet Et
    anlam veremiyorum, çocuk çocuğa emanet edilir mi hiç, bu kadar düşüncesizlik nedir böyle, ikinizde memursunuz bir bakıcı parası vermekten aciz mi kaldınız ve cocuğunuzu kaybetdiniz bu vicdan azabı ile yaşayıp durun artık, paranız cebinizde kaldı ama çocuğunuzun yeri dolmayacak malesef
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.