Adana

Adana'da 2 genç feci kazada can verdi

10:03 02 Nisan 2024 4 Yorum Var
Adana'da 2 genç feci kazada can verdi

Adana’da kontrolden çıkan motosiklet önce kaldırıma, ardından da sürüklenerek yol kenarındaki ağaçlara ve direklere çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.



Kaza, Seyhan ilçesine bağlı Aydınlar Mahallesi Kıyıboyu Caddesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ferhat Poyraz idaresindeki 01 AON 712 plakalı CF Moto marka motosiklet, kontrolden çıkarak kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürüklenen motosiklet yol kenarındaki ağaçlara ve direklere çarptı. Ardından Poyraz ve yolcu konumundaki Ali Algül motosikletten düşerek metrelerce sürüklendi.

Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ferhat Poyraz ve Ali Algül’ün hayatını kaybettiğini belirledi.

Polisler olay yerinde inceleme yaptıktan sonra ölen iki kişinin de cenazeleri otopsileri yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Türkmen 4 hafta önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Maalesef bu motorcuların kaderi.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • vatandaş 4 hafta önce Şikayet Et
    bu motorcularla alakalı bi kanun çıkarın ehliyetsiz ve küçük yaşta kullanım ,araçların sağından sollama,kasksız korumasız binme ,tehlikeli sürüş,ses sistemi kurma ve şiddetli ses çıkaran egzoz yaptırma ,iş harici çakallık kullanımı yasaklayın .
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    hızlı yaşa genç öl cenazen yakışıklı olsun bu gençler niye bukadar kontrosuz kullanıyorlar anlamıyorum şimdi dahamı iyi oldu
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • derviş 4 hafta önce Şikayet Et
    düşmanınız varsa ona motor hediye edin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.