Adana

'Böyle yürüyemezsin' deyip, öldüresiye dövdüler

17:16 20 Nisan 2024 8 Yorum Var
'Böyle yürüyemezsin' deyip, öldüresiye dövdüler

Adana'da 45 yaşındaki Ahmet Ataç, yolda yürürken karşılaştığı muhtarlık seçimleri nedeniyle husumetli olduğu 3 kişi tarafından, 'böyle yürüyemezsin' denilerek dövüldü.

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Çukurova ilçesi Salbaş Mahallesi'nde meydana geldi. Ahmet Ataç, iddiaya göre muhtarlık seçimlerinde husumetli olduğu 3 şüpheliyle yolda karşılaştı. Gruptaki kişilerden biri 'böyle yürüyemezsin' deyince taraflar arasında tartışma çıktı. 3 kişi, Ataç'ı yere yatırıp, tekme, tokat ve yumruklarla öldüresiye dövdü. Ataç, çevredekilerin müdahalesiyle 3 şüphelinin elinden kurtarıldı.

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, müdahalede bulunduğu Ahmet Ataç'ı hastaneye kaldırdı. Darp raporu verilen Ataç, şüphelilerden şikayetçi oldu. Ataç ifadesinde, "Önce arkadan gelip bana fiziki müdahalede bulundular. Daha sonra yere yatırıp tekme tokat dövdüler. Birisi de boğazıma silah dayadı. Olay yerine gelen eşime de şiddet uyguladılar. Darp raporu aldık, şikayetçi olduk. Yüce adalete güveniyoruz" dedi.

Olayın ardından jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheliler, ifadeleri sonrası tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. 

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • Hıdır 1 hafta önce Şikayet Et
    Kamuda tasarruf mu istiyorsunuz şu muhtarliklarida bi zahmet kaldırın( köyler hariç)ey devlet büyükleri.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • göktürk 1 hafta önce Şikayet Et
    ölmesimi lazım bu adamın eşinin böyle serbest kalırlarsa herkes kim kime gücü yeterse hesabına dönüyor serbet bırkan hakim bunlar senin başına gelseydi yine serbest birakırmıydın _? merak ettim
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • BELDE 1 hafta önce Şikayet Et
    bu şekliyle muhtarlık tarafsız olması gerekirken her siyasi partinin muhtarı olmuş gibi hareket edildi. oyların bir bölünme sebebi de budur. Yani her muhtar kendini güç olarak belediyelerde hissettirmek için bir çoğu siyaset yaptı. birçok muhtar hizmetten çok menfaat icabı hizmete değil, kişilere oyları yönlendirdi. Yani reis muhtarları toplamakla iyi mi etti kötü mü bilmiyorum
    Cevapla
  • BELDE 1 hafta önce Şikayet Et
    en iyisi muhtarlıkları da merkezileştirmek gerek. 50 nüfusu olan da muhtarlık var, 50 bin nüfuslu da muhtarlık var. bu şekliyle ayrı bir idari düzenleme gerek. ya merkezileştirmek gerek ya da başka bir düzenlenme. hem aylıklı olması bu tür husumetlere neden oluyor.
    Cevapla
  • verme 1 hafta önce Şikayet Et
    devlet devlet olmaz kanun da kanun olmaz ise kim ne isterse yapiyor artik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.