Adana

Damatsız düğün yapmıştı, ağaçlık alanda cesedi bulundu

10:02 24 Haziran 2025 2 Yorum Var
Damatsız düğün yapmıştı, ağaçlık alanda cesedi bulundu

Adana'da "beyaz gelinlik giyme" hayalini damatsız düğün ile gerçekleştiren huzurevi sakini Sümbül Topbaş'ın (83) ağaçlık alanda cesedi bulundu.

Olay,  23 Haziran Pazartesi günü saat 22.00 sıralarında merkez Çukurova ilçesi Kurttepe Mahallesi'nde meydana geldi.

Sümbül Topbaş (83)

HAREKETSİZ YATAN BİR KADIN İHBARI YAPILDI 

  • Çukurova Devlet Hastanesi yakınındaki ağaçlık alanda hareketsiz yatan bir kadın olduğunu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

  • Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

  • Polisin yaptığı incelemede ölen kadının 10 Ekim 2024'te "beyaz gelinlik giyme" hayalini damatsız düğün ile gerçekleştiren huzurevi sakini Sümbül Topbaş olduğu belirlendi.

Topbaş’ın vücudunda herhangi bir yara izine rastlanılamazken, iki gün önce bakkala gitmek için huzurevinden ayrıldığı ve geri dönmediği öne sürüldü.

Sümbül Topbaş'ın (83) gelinlik giyme hayali gerçek olmuştu.

SEVDİĞİ KİŞİYE AÇILMAYINCA HİÇ EVLENMEDİ

Yüreğir ilçesi Köprülü Mahallesi'nde yalnız yaşayan Sümbül Topbaş, gençliğinde platonik aşık olduğu kişiye açılamayınca kimseyle evlenmedi.

Yaşı ilerleyen Topbaş, 2023'te Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne yerleşti.

Sümbül Topbaş'ın kesin ölüm nedeni için otopsi yapılacak.

HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ 

Topbaş, yeni arkadaşları ve huzurevi çalışanlarıyla sohbet ederken, hiç evlenmediği için beyaz gelinlik giyememekten yakındı.

Çalışanların bildirmesi üzerine, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının da desteğiyle Topbaş için bir düğün töreni organize etti.

Beyaz gelinlik giyen Topbaş, davul-zurna eşliğinde düğün salonuna eğlenmişti.

Yer: Konya! Kaldırımda ceset bulunduYer: Konya! Kaldırımda ceset bulundu

Sahile vurdu! Tekneden 11 ceset çıktıSahile vurdu! Tekneden 11 ceset çıktı

Yer: Antalya! Manzara izleyen vatandaşlar, denizde ceset bulduYer: Antalya! Manzara izleyen vatandaşlar, denizde ceset buldu

KESİN ÖLÜM NEDENİ İÇİN OTOPSİ YAPILACAK 

Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırılan Topbaş'ın ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından kesinlik kazanacak. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. 

Soruşturma devam ediyor.

 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Anadolu 1 gün önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • mutsuz 1 gün önce Şikayet Et
    evliliğin her türlüsü ömrü kısaltıyor, ahada kanıtı..
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.