Adana

Korkunç olay: 16 yaşındaki yeğenini üzerine benzin dökerek yaktı

14:54 24 Haziran 2025 4 Yorum Var
Korkunç olay: 16 yaşındaki yeğenini üzerine benzin dökerek yaktı

Adana'nın Seyhan ilçesinde O. K. (52) isimli amcanın, Deniz K. (16) isimli yeğenini üzerine yanıcı madde dökerek yaktığı iddia edildi. Yoğun bakıma alınan gencin tedavisi devam ederken, amca tutuklandı.

Olay, 6 Haziran Cuma günü merkez Seyhan ilçesine bağlı Bey Mahallesi'nde meydana geldi.

Deniz K. (16)

İKİ KARDEŞ ARASINDA HUSUMET OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

İddiaya göre, 16 yaşındaki Deniz K., arefe günü cezaevinden şartlı tahliye ile çıkan babası Yusuf K.'nin (53) yanına giderken, amcası O.K. (52) ile karşılaştı.

Ağabeyiyle miras anlaşmazlığı yüzünden uzun yıllardır husumetli olan amca, yeğeninin üzerine yanıcı madde döküp yaktı.

Deniz K. (16)  yoğun bakıma alındı.

"AĞABEYİM OĞLUNU YAKTI" İHBARINDAN BULUNDU 

  • 112 Acil Çağrı Merkezi'ne O. K., "Ağabeyim oğlunu yaktı" diyerek ihbarda bulundu.

  • Bölgeye gelen sağlık ekipleri genci hastaneye kaldırdı.

  • Polis ekipleri de güvenlik kamerası görüntülerini inceleyip olayı gerçekleştiren kişinin aslında amca O.K. olduğunu tespit etti.

  • Gözaltına alınan şüpheli amca, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Vücudunda 2 ve 3.derece yanıklar olan Deniz K.'nin yoğun bakımdaki tedavisinin ise sürdüğü bildirildi.

Ankara'da kanlı pusu: Evinin önünde öldürüldüAnkara'da kanlı pusu: Evinin önünde öldürüldü

Annesini çalıştığı kebapçıda öldürmüştü! Soğuk kanlı görüntüleri ortaya çıktıAnnesini çalıştığı kebapçıda öldürmüştü! Soğuk kanlı görüntüleri ortaya çıktı

Gelin dizisinde Cihan ve Hançer’e kanlı uyarı! Kapısına ‘Vazgeç’ notu bırakılıyorGelin dizisinde Cihan ve Hançer’e kanlı uyarı! Kapısına ‘Vazgeç’ notu bırakılıyor

"SUÇU BENİM ÜSTÜME YIKACAKTI"

Olay sonrası konuşan baba Yusuf K., "Ben cezaevindeyken amcası oğlumu dövmüş. Bana da sürekli tehdit ve şiddet uyguluyorlardı. Benim kardeşim, annem ve yengem bana hep komplo kuruyor. En sonda kardeşim oğluma benzini döküp çakmağı çakıyor ve burada yakıyor. Daha sonrada polisi arayıp, ‘Ağabeyim cezaevinden çıktı, oğlunu yaktı' diye ihbarda bulunuyor ancak güvenlik kameralarını hiç hesaba katmıyor. Polis ekipleri gelip inceleme yaptı ve kardeşim tutuklandı. Eğer kamera kaydı olmasaydı suçu benim üstüme yıkacaklardı." dedi.

Baba Yusuf K. (53)

"OĞLUM LİSANSLI FUTBOLCUYDU"

Oğlunun lisanslı futbolcu olduğunu ve hayallerinin yarım kaldığını belirten Yusuf K., "Ben kardeşimin en ağır cezayı almasını istiyorum. Oğlum lisanslı futbolcuydu. Hayalleri de bitti. Şuanda yoğun bakımda yatıyor." diye konuştu.

Yoğun bakımda tedavisi süren Deniz K. ise hayalinin futbolcu olmak olduğunu anlatarak, "Benim bir sürü hayalim vardı. Futbolcu olacaktım, Türkiye derecelerim, madalyalarım vardı. Beni bu hale getirdi. Allah cezasını versin." şeklinde konuştu. 

Yoğun bakımda tedavisi süren gencin vücudundan 2. ve 3. derece yanıklar oluştu.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Murat gözükara 7 saat önce Şikayet Et
    Aynı şekilde amcayı yakacan....
    Cevapla
  • Hasan 10 saat önce Şikayet Et
    Allah cc acil sifa verdin
    Cevapla
  • Misafir 11 saat önce Şikayet Et
    İnsanlıktan çıkmış cani.Ağırlaştırılmış Müebbet almalı.
    Cevapla
  • Tonyukuk! 11 saat önce Şikayet Et
    inşallah tez vakitte iyilesirsin delikanlı.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.