Adana

Adana'da 19 yaşındaki Enes'in 4 bin TL nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı

12:20 10 Ocak 2026 2 Yorum Var
Adana'da 19 yaşındaki Enes'in 4 bin TL nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı

Adana'nın Seyhan ilçesinde R.T.Ö. (20) tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürülen Enes Doğan'ın (19) 4 bin TL alacağını istemek için gittiği ve çıkan tartışmada cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Olay, 8 Ocak Perşembe günü saat 04.00 sıralarında Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi 62008 Sokak'ta meydana geldi.

İddiaya göre, Enes Doğan 4 bin TL alacağını almak için, R.T.Ö.'ün  yanına gitti.

R.T.Ö., Doğan'a 4 bin TL borcunu ödemeyince aralarında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

R.T.Ö. (20)

CİNAYET SONRASI KAÇTI 

Kavga sırasında R.T.Ö., Doğan'ı defalarca bıçaklayıp öldürüp olay yerinden kaçtı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısı R.T.Ö.'yü yakalamak için harekete geçti.

Güvenlik kameralarını ve KGYS görüntülerini mercek altına alan polis, söz konusu şüphelinin izini buldu.

Enes Doğan (19)

KATİL ZANLISI YAKLANDI 

Seyhan İlçesine bağlı Yenibaraj Mahallesi’nde katil zanlısı gezindiği sırada yakalandı.

Cinayeti itiraf eden şüpheli "Enes üzerime gelince kendimi korumak için bıçağı çıkardım. Öldürme kastım yoktu, bir anda oldu." dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Enes Doğan'ın (19) öldürüldüğü olay yeri.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Hakan Bay 12 saat önce Şikayet Et
    Borcu alırken iyi, ödemeye gelince kavga. Borcuna sadık olmayan kişilere ağır cezalar uygulanmalı.
    Cevapla
  • m.a 14 saat önce Şikayet Et
    Kissasi kissat olmadikca olmayacak, idam sart,
    Cevapla
  • Refik 7 saat önce Şikayet Et
    İranda idam ya da sağ kol ve sol bacak kesiliyor hakim kararına göre. Bu olsa ..ötü yer miydi bu itlerin! Ha delikanlı olan konuşsun bunu yapanlar yorumlasınlar delikanlı iseler!
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.