Adıyaman

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın:

15:54 14 Ekim 2015
AK Parti Grup Başkanvekili Aydın:

"Halkımız Türkiye’de kaos oluşturarak puslu havadan medet umanlara, demokrasinin kuralları çerçevesinde iyi bir ders verecektir"

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "Halkımız Türkiye’de kaos oluşturarak puslu havadan medet umanlara, demokrasinin kuralları çerçevesinde iyi bir ders verecektir" dedi.

Aydın, seçim çalışmaları kapsamında Kahta ilçesinde Küçük Sanayi Sitesi ve Organize Sanayi Bölgesinde işveren ve işçileri ziyaret etti.

Burada gazetecilere açıklamada bulunan Aydın, Türkiye'de yaşayan herkese hizmet etmeyi boyunlarının borcu olarak gördüklerini belirterek, bir taraftan ekonomik kalkınma sağlarken diğer taraftan Türkiye’nin demokratikleşmesi, özgürleşmesi adına yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade etti.

Ahmet Aydın, barışı ağzından eksik etmeyip terörle arasına mesafe koyamayanların hayal dahi edemeyeceği reformları AK Parti iktidarının yaptığını kaydetti.

AK Partinin güçlü iktidarları sayesinde Türkiye'nin huzur ortamına kavuştuğunu anlatan Aydın, şunları söyledi:

"HDP’nin eş başkanları dahil bu reformları hayal edemiyordu. Bir dil yasakken, o dille söylenen şarkılar yasakken, bugün o bütün yasakları oradan kaldıran, devletin okullarında seçmeli ders  yapan, devletin üniversitelerinde Kürt Dili Edebiyatı bölümü açan, olağanüstü halleri kaldıran AK Parti iktidarı olmuştur. Tüm bunların sağlanması için güçlü AK Parti  hükümeti gerekiyor. 1 Kasım'da iktidarın güçlü bir  şekilde tesisi ile kriz çığırtkanlığı yapanlara, halkımız Türkiye’de kaos oluşturarak puslu havadan medet umanlara, demokrasinin kuralları çerçevesinde iyi bir ders verecektir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.