Adıyaman

24 Kasım Öğretmenler Gününe Doğru

14:07 23 Kasım 2015
24 Kasım Öğretmenler Gününe Doğru

AK Parti Grap Başkanvekili Aydın: "Bölgesinde ve dünyada güçlü bir Türkiye’yi kuracak olan nesillerimizi yetiştiren öğretmenlerimizin, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim"

AK Parti Grap Başkanvekili Ahmey Aydın, "Bölgesinde ve dünyada güçlü bir Türkiye’yi kuracak olan nesillerimizi yetiştiren öğretmenlerimizin, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim" dedi.

Aydın, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyetin ve geleceğin sonsuza dek başı dik ve güçlü kalabilmesinin öğretmenlerin yetiştirdiği demokrasinin temel ilkelerini benimsemiş gençlerle olacağını vurguladı.

Öğretmenlerin fedakarlığının önemli olduğuna işaret eden Aydın, şunları kaydetti:

"Bölgesinde ve dünyada güçlü bir Türkiye’yi kuracak olan nesillerimizi yetiştiren öğretmenlerimizin, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Bu kutsal görevlerinde ve vermiş oldukları mücadelelerinde değerli öğretmenlerimiz için ne yapılsa azdır. Fedakarlıkları, özverileri için milletçe her zaman şükranlarımızla anılmaktadırlar.Çocuklarımızın ve gençlerimizin, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına cevap verebilen, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan insanlar olarak yetişmesinde en büyük pay sahibi olan öğretmenlerimizin eserleri bu milletin en büyük teminatıdır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.