Adıyaman

Adıyaman'da Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı hazırlığı

16:31 24 Ocak 2016
Adıyaman'da Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı hazırlığı

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na etkin bir tanıtımla katılacaklarını bildirdi.

Demirtaş, yaptığı yazılı açıklamada, 28-31 Ocak tarihlerinde İstanbul Beylikdüzü TÜYAP'ta düzenlenecek fuarda Adıyaman'ı en güzel şekilde tanıtmak amacıyla tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirtti.

Fuara bu yıl geçen seneden daha iddialı katılacaklarını kaydeden Demirtaş, "Birçok ülkenin katılım sağlayacağı bu fuar, ülkemiz ve ilimiz için büyük önem taşıyor. Ziyaretçilere ilimizi tarihi, kültürel ve doğal yönleriyle anlatan değişik dillerde hazırlanan tanıtım materyalleri dağıtacağız. Tarımsal ürünlere de standa yer vereceğiz. Ayrıca Adıyaman standını ziyaret eden misafirlere Adıyaman çiğköftesi ve kervansaray kahvesi gibi yöremize özgü ikramlarda bulunacağız. Adıyaman, tarihi ve kültürel güzellikleriyle önemli bir turizm potansiyelini içinde barındırıyor. Bizler de bu güzellikleri kapsamlı bir şekilde tanıtmak amacıyla en iyisini yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.