Adıyaman

Güvenlik güçlerine Besni üzümüyle destek

17:09 01 Mart 2016
Güvenlik güçlerine Besni üzümüyle destek

Besni Belediyesince terör örgütü PKK ile çatışmaların devam ettiği Diyarbakır’ın Sur ve Şırnak’ın Cizre ilçesindeki asker ve polislere moral ve güç vermesi için ilçeye özgü Besni Üzümü gönderildi.

Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkede dış mihraklı kaynaklar tarafından bir huzursuzluk yaşatılmaya ve operasyon yapılmaya çalışıldığını ifade etti.

Kürt-Türk çatışmasının çıkartılmaya çalışıldığını belirten Öztürk, burada devlet, bayrak adına bir mücadele veriliğini kaydetti.

Asker ve polislerin, dış mihraklı yapının uzantılarını ülkenin sırtından atmak, halktaki huzursuzluğu önlemek adına mücadele verdiğini vurgulayan Öztürk, şunları kaydetti:

"Biz de bu çatışma bölgesindeki askerlerimiz ve polis kardeşlerimizin yapmış olduğu çalışmalara katkı sağlamak, onlara bu mücadelelerinde moral vermek, desteklemek ve duruşumuzu ortaya koymak adına güvenlik güçlerimise üzüm ikramında bulunmak niyetiyle bir çalışma başlattık. Bu kuru üzümleri inşallah oradaki kardeşlerimize göndererek Besni’nin bu yapılan çalışmaya duruşunu sergilemek, ortaya koymak ve yaptıkları çalışmalara desteklerimizi ifade etmek adına bu ikramları kendilerine göndereceğiz. Kendilerine hem şifa olur hem moral olur."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.