Adıyaman

Öğretmenleri anısına ağaç diktiler

17:17 01 Mart 2016
Öğretmenleri anısına ağaç diktiler

Adıyaman'ın Besni ilçesinde 2 ay önce vefat eden Besni Şehit Abidin Tanrıkulu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mahmut Güneş anısına, hatıra ormanı oluşturuldu.

Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, ağaç dikim töreninde yaptığı konuşmada, hayatını kaybeden Mahmut Güneş'in anısına hatıra ormanını kurduklarını söyledi.

Gölbaşı yolu üzerinde yaklaşık 35 dönüm civarındaki alanda ağaçlandırma çalışması yaptıklarını aktaran Öztürk, "Alanları hazırladık ve gençlerimizle, arkadaşlarımızla beraber bu ağaçları dikeceğiz. Bu diktiğimiz ağaçları da inşallah ciddi bir şekilde takibini yaparak bunları koruyacağız. Bu ağaçlar büyüdükçe biz rahmetli Mahmut kardeşimizi hep hatırlayacağız, hep onu rahmetle anacağız. Allah sevdiklerine sabr-ı cemil versin. Ona da Cenab-ı Hak rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, Allah taksiratını af eylesin. Ağaç sonuçta şahitlik yapacak bir hizmettir. Bu ağaçlar büyüdükçe insanlar istifade ettikçe, coğrafyamıza katkı sağladıkça bu ağacın sevabında en başta inşallah duamız Mahmut Bey kardeşimiz istifade edecek" diye konuştu.

Konuşmanın ardından öğrenciler, öğretmenleri anısına fidan dikti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.