Adıyaman

Adıyaman'dan kısa kısa

17:51 17 Mart 2016
Adıyaman'dan kısa kısa

AK Parti Çelikhan ilçe teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret ettiği iddiasıyla, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Beraberinde yönetim kurulu üyeleri, mahalle ve köy temsilcilerininde bulunduğu 75 kişi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Adıyaman Adliyesi önünde açıklama yapan AK Parti Çelikhan ilçe Başkanı Mahmut Avcı, Kılıçdaroğlu'nun, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı'na her fırsatta hakaret etmeyi kendine görev edindiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun, 1 Kasım başta olmak üzere girdiği tüm seçimleri kaybettiğini ifade eden Avcı, "Parti içi muhalefet hiziplerini" bir arada tutmak için CHP Genel Kurulunda, partisinin grup toplantısında ve şahsına ait sosyal medya hesabında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı çirkin tavrını devam ettirdiğini aktardı.

- Gölbaşı'nda şehit ailelerine ziyaret

Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu ve beraberindeki heyet, şehit ailelerini ziyaret etti.

Kaymakam Murat Zadeleroğlu ve beraberindeki heyet, Akçabel köyünde ikamet eden şehit Ahmet Demir ve Gedikli köyünde ikamet eden şehit Mikdat Sümer´in ailelerini ziyaret etti.

Şehit ailelerinin isteklerini ve sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Zadeleroğlu, devlet olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.