Adıyaman

Adıyaman'dan kısa kısa

18:06 25 Mart 2016
Adıyaman'dan kısa kısa

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde ekmeğe zam yapıldı.

Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Latif Kocaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, ekmeğe bugünden geçerli olmak üzere, 10 kuruş zam yapıldığını söyledi.

Kocaman, 210 gram ekmeğin fiyatının 70 kuruştan 80 kuruşa, ekmek fabrikalarında üretilen 250 gram somun ekmeğinin de fiyatının 90 kuruşa yükseltildiğini ifade etti.
Ekmeğe yapılan zamma un fiyatlarındaki artışın sebep olduğuna dikkat çeken Kocaman, Adıyaman'da 200 gram ekmeğin 80 kuruş, Besni'de 220 gram ekmeğin 80 kuruş, Gölbaşı'nda ise 210 gram ekmeğin 80 kuruş olarak belirlendiğini dile getirdi.

- Kahta'da içme suyu projesi

Kahta Belediyesi tarafında hayata geçirilen Haydaran içme suyu projesi boru hattı döşeme ve montaj çalışması başlatıldı.

Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, yaptığı açıklamada Kahta’nın içme suyu sıkıntısını tamamen ortadan kaldıracak Haydaran içme suyuna projesi ishale çalışmasının tamamlamasının ardından boru döşemesi ve montaj çalışmasının başlatıldığını bildirdi.
Bu proje ile birlikte Kahta’nın temiz ve nezih bir içme suyuna sahip olacağını belirten Toprak, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.