Adıyaman

Valiler Kararnamesi

17:16 14 Haziran 2016
Valiler Kararnamesi

Valiler Kararnamesiyle Adıyaman Valiliğine atanan Abdullah Erin, görevine başladı.

Erin'i valilik önünde Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Garnizon Komutanı Albay İbrahim Koyuer, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ve kurum amirleri karşıladı.

Makamına geçtikten sonra gazetecilere açıklamada bulunan Erin, Adıyaman’ın ekonomik ve sosyal kalkınmasının gerçekleşmesi ve refahın artırılarak, huzurun daha da pekiştirilmesi için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.

Adıyaman'ın memleketin karşılaştığı en zor dönemeçte asil ve vakurlu duruşunu koruduğunu vurgulayan Erin, kente son yıllarda yapılan hizmetlerin Cumhuriyet tarihinin tamamında yapılan yatırımlardan daha fazla olduğunu ifade etti.

"Bizim mücadelemiz ve derdimiz sadece ülkenin birlik ve beraberliğini yönetmiş olan hareketler olacaktır" diyen Erin, şöyle devam etti:

"Paralel Devlet Yapılanması başta olmak üzere ülkenin birliğine, beraberliğine tasallut eden her türlü harekete karşı tam bir kararlılık içinde mücadelemizi devam ettireceğiz. Daha önce mücadele eden arkadaşlarımızın devletimizin bugüne kadar tam bir kararlılık içinde biz de devraldık. Bunu sonuna kadar götüreceğiz. Bundan hiç kimsenin tereddüdü ve şüphesi olmasın."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.