Adıyaman

TBMM Başkanvekili Aydın:

16:18 02 Eylül 2016
TBMM Başkanvekili Aydın:

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, ''Kim bu darbe girişiminde yer almışsa, bunlara yardım etmişse, kim bu değirmene su taşımışsa bunun hesabına da verecektir.'' dedi.

Aydın, Adıyaman Esnaf Odalar Birliği Başkanlığı ile il Genel Meclisi Başkanlığını ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, demokrasi nöbetine destek veren Adıyaman halkına teşekkür etti.

Türkiye’nin çok önemli bir badireyi atlattığını belirten Aydın, “Türkiye üzerinde oynanan çok oyunlar var, uyanık olmamız lazım. Bu kadar olaylar, saldırılar, sıkıntılar yaşanmasına rağmen bir yandan da yatırımlara devam ediyoruz. Çok önemli mega projeleri hayata geçiriyoruz. Dünyada yaşanan zulümlere karşı tek dik duran bir liderimiz var. Türkiye’nin büyümesinden kalkınmasından rahatsız olanlar da var. Kim ne yaparsa yapsın, biz birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece, bizler çok daha aydınlık yarınlara ilerleriz. Türkiye’nin büyümesi demek hepimizin büyümesi demektir." diye konuştu.

Darbe girişiminde bulunan hainlerle hukuksal anlamda mücadelenin devam ettiğine değinen Aydın, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kim bu darbe girişiminde yer almışsa, bunlara yardım etmişse, kim bu değirmene su taşımışsa bunun hesabına da verecektir. Bunlar yapılırken adalet içerisinde hareket edilecektir. Özellikle askeri liseler, harp akademileri gibi önemli birimlerde çok önemli yapısal düzenlemeler yapıldı. Artık her kurum kendi asli görevini yapacaktır. Ordu, İktidar partisi ve muhalefet partileri dahil herkes millete hizmet için vardır. Yapısal düzenlemeler çok önemli. Bu vesileyle 15 Temmuz gecesi tankların, uçakların ve kendisine silah doğrultanlara karşı gözünü kırpmadan dimdik ayakta duran ve ülkesine, bayrağına sahip çıkan aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.