Adıyaman

Çöpte bulduğu cep telefonu ve değerli eşyaları emniyete teslim etti

15:21 20 Eylül 2017
Çöpte bulduğu cep telefonu ve değerli eşyaları emniyete teslim etti

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bir öğretmen, yanlışlıkla çöpe attığı cep telefonu ve değerli takıları, bunları bulan ve emniyete teslim eden belediye görevlisine hediye etti.

Gölbaşı Belediyesinin ambalaj atığı toplama aracını kullanan Hamza Atmaca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gölbaşı-Malatya karayolundaki bir çöp konteynerinin yanındaki poşetin dikkatini çektiğini söyledi.

Poşeti açtığında, kutu içinde bir cep telefonu, altın künye, çeşitli değerli takılar ve güneş gözlükleri ile karşılaştığını belirten Atmaca, şunları anlattı:

"Bulduğum kutuyu Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdüm. Bunların bir öğretmene ait olduğu tespit edildi. Emniyete gelen kadın öğretmen 'eşyaların kendisine ait olduğunu ancak bu eşyaları güzel davranışımdan dolayı bana hediye etmek istediğini' söyledi. Ben de kabul ettim. Kendisine de ayrıca teşekkür ediyorum."

AA muhabirinin telefonla ulaştığı matematik öğretmeni Leyla Geçit ise tayini İstanbul'a çıktığı için ilçede olmadığını dile getirerek, Hamza Atmaca'ya bu güzel davranışından dolayı teşekkür etti.

Geçit, örnek olması için değerli eşyaları ve cep telefonunu Atmaca'ya hediye ettiğini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.