Adıyaman

Adıyaman Belediyesinden sokak hayvanları için seferberlik

16:06 29 Kasım 2017
Adıyaman Belediyesinden sokak hayvanları için seferberlik

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte şehir merkezindeki sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını sıklaştıran Adıyaman Belediyesi, soğuk ve yağmurlu havalarda dışarıda kalan hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ne götürerek bakım ve tedavisini yapıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Adıyaman Belediyesi, sokak hayvanlarına her türlü tedavi ve bakım imkanını sağlamaya devam ediyor.

Sokak hayvanlarının ihtiyacı olan bakım ve tedavi imkanlarını sunmak amacıyla Adıyaman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Rehabilitasyon Merkezi'nde bir yandan yaralı ve hasta hayvanları tedavi eden ekipler, diğer yandan da havaların soğumasıyla birlikte dışarıda kalan hayvanlara barınak imkanı sağlıyor.

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte sokakta kalan hasta, yaralı, güçten düşen sokak hayvanlarına sıcak bir yuva imkanı sunup, ihtiyaç duyan hayvanlara muayene, tedavi, kısırlaştırma ve besleme hizmeti verdiklerini belirten veteriner hekim Yusuf Işık, Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi gören sokak hayvanlarının müdahale gördükten sonra kayıt altına alınıp, sahiplendirildiğini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.