Adıyaman

TÜRKAV'dan Türk Tabipler Birliğine tepki

13:22 25 Ocak 2018 1 Yorum Var
TÜRKAV'dan Türk Tabipler Birliğine tepki

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Adıyaman İl Temsilcisi Yusuf Babar, Türk Tabipler Birliğini Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili yaptığı "Savaş bir halk sağlığı sorunudur" açıklaması nedeniyle kınadı.

Babar, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Tabipler Birliğinin, Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili yaptığı "Savaş bir halk sağlığı sorunudur" açıklamasına tepki gösterdi.

Tabipler birliğinin isminin aşında Türk olmasına rağmen Türklük şuurunu almayan yöneticilerini, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin yaptıklığı açıklama dolayısıyla nefretle kınadığını ifade eden Barbar, şunları kaydetti:

"Söz konusu vatan olunca sürekli nefret ve şiddet dilini kullanan bu yapının kuyruğunun hangi terör örgütü dış mihrakların ellerinde olduğunu merak ediyoruz. İsimlerinin önünde Türk olan ancak terör sevici yöneticileri olan Türk Tabipler Birliği ve buna benzer yapıların kapatılmaları veya yöneticileri değiştirilerek tamamen milli yöneticilerinin getirilmesi gerekmektedir. Bu yapıların içerisinde vatanını, bayrağını, canından çok kardeşlerimiz de bulunmaktadır. Siz isteseniz de istemezseniz de ya Afrin yıkılacak ya da teröristler yakılacak."


YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Süleyman 6 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler başkanım yerinde ve güzel bir cevap
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.