Adıyaman

Zeytin Dalı Harekatı'na destek

17:10 28 Şubat 2018
Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Adıyaman'da ortaokul öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için yazdıkları mektupları askerlik şubesine teslim etti.

Şehit Akif Güleş İmam Hatip Ortaokulunda eğitim gören 100 kız öğrenci, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Adıyaman İl Başkanı İdris Toprak ile yönetim kurulu üyeleri, ellerinde Türk bayrakları ve zeytin dalı ile Adıyaman Askerlik Şubesi önüne gelerek, yetkililerle görüşmek istedi.

Öğrenciler, Mehmetçikler için yazdıkları mektupları Askerlik Şube Başkanı ve Garnizon Komutanı Albay Davut Kulalar'a teslim etti.

Toprak, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehit Akif Güleş İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin Medeniyet ve Değerler Kulübü'nün düzenlediği, "Biz Mehmetçiğimizin yanındayız, ben de Mehmetçik ağabeyime mektup yazacağım" projesi ile duygularını mektuplara yazarak askerlik şubesine teslim ettiklerini söyledi.

Millet olarak Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediklerini ifade eden Toprak, "7'den 70'e millet olarak bu operasyonu destekliyoruz. Maddi ve manevi olarak askerlerimizin yanında dimdik duracağız. 81 milyon insanla bir ve beraberiz. Rabbim askerlerimize güç versin." dedi.

Şehit Akif Güleş İmam Hatip Ortaokulu müdürü Nevzat Yiğit de ''Vatan ve millet uğruna mücadele eden tüm kahramanlarımızı tebrik ediyoruz. Allah, onların yar ve yardımcısı olsun. Biz 81 milyon olarak kahraman Mehmetçiğimizin ve bu harekatı başlatan Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Allah, Cumhurbaşkanımız, asker ve milletimizin boynunu eğdirmesin. Sefer bizden zafer Allah'tandır."

8. sınıf öğrencisi Safiye Çetin de mektubunda yazdığı şiiri okudu.

Öğrenciler, daha sonra askerlik şubesi önünde toplu fotoğraf çektirdi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.