Adıyaman

Vali Kalkancı Afrin gazisi askeri ziyaret etti

15:58 16 Mart 2018
Vali Kalkancı Afrin gazisi askeri ziyaret etti

Vali Nurullah Naci Kalkancı, Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Yasin Küçük'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Kalkancı, Afrin kırsalında terör örgütü PYD/PKK'nın havan topu saldırısında şarapnel parçasının sağ bacağına isabet etmesi sonucu yaralanan ve yapılan ilk tedavisinin ardından dün memleketi Adıyaman'a getirilen Küçük'ü, tedavi gördüğü Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti.

Küçük'ün sağlık durumu hakkında hastane başhekimi Doç. Dr. Fatih Doğan'dan bilgi alan Vali Kalkancı, Küçük'e harekatta gösterdiği cesaret, kahramanlık ve fedakarlıktan dolayı Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Kalkancı, burada yaptığı açıklamada, "Devletimizin bekası, milletimizin birlik ve bütünlüğü ile kutsal değerler uğruna mücadele ederken yaralanan Yasin kardeşimiz, sizin evladınız olduğu gibi bizimde evladımızdır." dedi.

Birlik, bütünlük ve kutsal değerler uğruna savaşmak gerekiyorsa savaşacaklarını dile getiren Kalkancı, "Şehit olmak gerekiyorsa şehit olacağız. Allah'ın izni, milletimizin desteği ile bu vatanı hiç kimseye böldürtmeyeceğiz. Analar böyle evlatlar doğurduğu sürece evvel Allah bizim sırtımız yere gelmez." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.