Adıyaman

Adıyaman'da asayiş uygulamaları

18:23 18 Mayıs 2018
Adıyaman'da asayiş uygulamaları

Alınan bilgiye göre Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında ve aranan şahıslar üzerinde çalışma başlattı.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde uyuşturucu ve aranan şahıslarla mücadele kapsamında gözaltına alınan 11 kişiden 5'i tutuklandı.

Ekipler, Asfalt Mahallesinde durumundan şüphelendikleri G.K. adlı şüphelinin yanında bulundurduğu çantada yaptığı aramada 19 adet uyuşturucu hap ele geçirdi.

Hürriyet Mahallesi Kinirli Mezarlığı çevresinde bir otomobil içerisinde bulunan A.Y, H.E, H.Ö. ve F.A adlı şüphelilerin üst aramasında 3,4 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi.

Şüpheli 5 kişi gözaltına alındı.

Ekipler, ayrıca ilçe merkezinde yaptıkları çalışmada, uyuşturucu madde bulundurmak suçundan aranan H.Y.S. ve E.E, dolandırıcılık suçundan aranan Z.C, fuhuşa teşvik yer temin etmek suçundan aranan T.G. ve hırsızlık suçundan aranan P.A. adlı şüphelileri ilçe merkezinde yakalayarak gözaltına aldı.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Öte yandan hırsızlık suçundan bir süredir aranan S.B. de yakalanarak emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.