Adıyaman

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

12:11 19 Mayıs 2018
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

Program kaymakamlık binası önünde bulunan Atatürk büstüne Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek'in çelenk sunumuyla başladı.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde düzenlenen çeşitli programlarla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlediği programda, Şehit Mehmet Ali Bozkurt İlkokulu 1'inci sınıf öğrencileri halk oyunları ekibi gösteri yaptı. Minikler yaptığı gösteriyle izleyicilerden alkış aldı.

Hafta kapsamında bir hafta önce 10 dalda düzenlenen sportif yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Belediye Başkan Vekili Halil Geyik ve Garnizon Komutanı Ali Murat Ayşen tarafından verildi.

Program, "Neşeli Adımlar Mutlu Yarınlar" Projesi kapsamında ilçede düzenlenen Genç Kızlar Arası Masa Tenisi, Yıldız Erkekler arası Basketbol ve Yıldız Erkekler arası Voleybol turnuvalarında başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler sunulması ve toplu fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.