Adıyaman

Köyde korkunç olay! Prize fiş takarken...

11:25 11 Temmuz 2018 1 Yorum Var
Köyde korkunç olay! Prize fiş takarken...

Adıyaman'da, prize fiş takarken akıma kapılan 17 yaşındaki Özge Yıldırım ile kendisini kurtarmak isteyen ağabeyi 26 yaşındaki Rıdvan Yıldırım, yaralandı. Hastaneye kaldırılan kardeşlerden Özge Yıldırım kurtarılamadı.

Olay, dün gece merkeze bağlı Balaban köyünde meydana geldi. Evin mutfağında yemek yapan Özge Yıldırım, bir ev aletinin fişini prize takarken akıma kapıldı. Durumu gören ağabeyi Rıdvan Yıldırım, kardeşini kurtarmak isteyince kendisi de akıma kapıldı.

Yaralanan iki kardeş, ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan kardeşlerden Özge Yıldırım, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı. Ağır yaralanan Rıdvan Yıldırım'ın ise tedavisi sürdürülüyor.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Hemen 5 yıl önce Şikayet Et
    İlk yapılacak iş hemen sigortayı kapatmak. Yeri bilinmiyorsa veya uzaksa ahşap sandalye vb akım geçirmeyen bir nesne ile carpilani düşürerek kendi vücut ağırlığı ile kurtarmak. Aksi halde yardıma gidende risk altında. Evdeki sigortalarin yerini öğrenin. Acil durumda kolay ulaşılacak durumda tütün. Ev uygunsa mutlaka kaçak akım rolesi baglatin.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.