Adıyaman

Adıyaman'dan kısa kısa

14:41 18 Temmuz 2018
Adıyaman'dan kısa kısa

PTT Gölbaşı İlçe Müdür Vekili Zeyrek Fiğenergül, İmar Barışı uygulaması kapsamındaki ödemelerin PTT şubelerine yapılabildiğini duyurdu.

Vatandaşların devletle ihtilaflı durumunu ortadan kaldırmak, imara aykırı, ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı yapıların kayıt altına alınması yoluyla bu yapılara yasallık kazandırmak amacıyla başlatılan İmar Barışı uygulaması kapsamındaki tahsilatlar, PTT iş yerlerinde yapılıyor.

PTT Gölbaşı İlçe Müdür Vekili Zeyrek Fiğenergül, yaptığı açıklamada, "İmar Barışı uygulamasından yararlanmak isteyen vatandaşlarımız müracaatlarını e-devlet sistemi üzerinden, e-devlet şifresiyle yapabiliyor. Hem e-devlet şifrelerini almak, hem de uygulama kapsamındaki ödemelerini yapmak üzere vatandaşlarımızı PTT'ye bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Haziran ayında başlayan başvuru süreci 31 Ekim 2018 tarihine kadar sürecek, ödemelerse 31 Aralık 2018'e kadar PTT işyerlerinden yapılabilecek.

- Tut'ta broşür dağıtıldı

Tut Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünce vatandaşlara dolandırıcılık ve hırsızlığa karşı hazırlanan broşürler dağıtıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, hırsızlık ve dolandırıcılığa karşı uyarı amaçlı hazırlanan broşürleri vatandaşlara dağıttı.

İlçe Emniyet Müdürdü Yaşar Karaoğlan, yaptığı açıklamada, ilçenin geçiş güzergahında olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Her türden insan gelip geçiyor. Biz de İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak bir broşür hazırlayarak halkı hırsızlık ve dolandırıcılara karşı uyarmak istedik. Bu broşürler tüm ev ve iş yerlerine dağıtılıyor. Vatandaşlarımızın hırsızlık ve özellikle telefon dolandırıcılığına karşı dikkatli olması gerekiyor ve karşılaştığı bu tür durumlarda polis merkezine haber vermesilerini istiyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.