Adıyaman

Adıyaman'da Amatör Spor Haftası etkinlikleri başladı

09:41 09 Ekim 2018
Adıyaman'da Amatör Spor Haftası etkinlikleri başladı

Adıyaman'da Amatör Spor Haftası etkinlikleri düzenlenen törenle başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Yeni Mahalle Spor Salonu'nda program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Daha sonra 38 farklı spor branştan sporcu gösteri müsabakaları yaptı.

Açılış töreninde konuşan Adıyaman Vali Yardımcısı Ayhan Akpay, Amatör Spor Haftası'nın amaçlarına dikkat çekerek, "Sporun bir ülkedeki birleştirici gücünü hepimiz görmekteyiz. İlimizde de spor ile birçok zorluğun üstesinden gelebilir, çocuklarımızı da zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak, sağlıklı birer nesiller olabilmelerini sağlayabiliriz. Her yaştan insanın spor yapması ve spora yeni yüzler kazandırmak amacıyla amatör spor haftası etkinlikleri kapsamında birçok branşta sportif ve kültürel faaliyetler gerçekleşecektir." ifadelerini kullandı.

Açılış törenine Adıyaman Vali Yardımcısı Adem Kaya, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doçent Dr. Fatih Doğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, spor kulübü başkanları, spor derneklerinin temsilcileri, hakemler, okul müdürleri, sporcular, gençler ve öğrenciler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.