Adıyaman

İHH Kahta temsilciliği basınla buluştu

13:20 09 Ekim 2018
İHH Kahta temsilciliği basınla buluştu

Orman, yaptığı açıklamada, ilçede yetim, öksüz ve yardıma muhtaç insanlara ulaşmak ve onların derdiyle dertlenmek istediklerini belirtti.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Kahta Temsilciliği, ilçedeki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla buluştu.

Kahta Gençlik Merkezi Toplantı Salonunda düzenlenen programda, yeni yönetim kurulunun yapacağı faaliyetler hakkında bilgi verildi.

İHH İnsani Yardım Vakfı Kahta Temsilciliğine seçilen Mehmet Güllü Orman, yeni yönetim kurulunda Esat Aktanbaş, Abdurrahman Duran, Ramazan Parlak , Muhammed Fadıl Ülkü, Ömer Karahan, Necmettin Kısa'nın olduğunu açıkladı.

Halkla iç içe olup birlikte ilim ve irfan sahibi, ahlaklı nesiller yetiştirmek istediklerini ifade eden Orman, "Genç nesillerimizi bölücü ve yıkıcı çalışmalar içinde olan örgütlere teslim edemeyiz. Hiçbir yetim, öksüz, gariban evladımız eğitimden ilimden uzak durmamalıdır. İhtiyaç sahiplerine burs vermek kimseye muhtaç olmadan eğitimini tamamlamalarını sağlamak asli görevimizdir." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.