Adıyaman

Şehit babasından Başkan Özdemir'e ziyaret

16:21 15 Ekim 2018
Şehit babasından Başkan Özdemir'e ziyaret

Şehit polis memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'i ziyaret etti.

İzmir Adliyesi'ne 5 Ocak 2017 tarihinde bomba yüklü araçla saldırı gerçekleştirmek isteyen teröristlere müdahale ederken şehit olan Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, beraberindeki kızıyla Gölbaşı Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Özdemir ile görüştü.

Baba Sekin, ziyarette yaptığı konuşmada, oğluyla gurur duyduğunu belirterek, "Benim oğlum Türkiye'nin kalbinde yaşıyor. İsmi okul, cami ve ormanlara verilerek ölümsüzleşti. Güzel ülkemde bir Fethi Sekin ölür, bin Fethi Sekin doğar. Allah ayaklarına taş değdirmesin." dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir de teröristlerin saldırısında olası bir faciayı önleyen şehit polis memuru Fethi Sekin'in gurur duyulacak bir kişi olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Kahraman şehidimiz Fethi Sekin, tıpkı şehit Ömer Halisdemir gibi İzmir'de cesareti ile şehadete koştu. Yeni nesillerimize adeta bir bayrak gibi örnek olmuş olan kahraman şehidimizin babası ve kız kardeşi, bugün ziyaret ederek bizleri şereflendirdi. Sizin gibi bir ailenin mensubu olan Fethi Sekin'in o günkü cesareti asla unutulmayacaktır. Ben bugün bizleri ziyaret ederek onurlandıran Sekin ailesini böylesine şanlı bir evlat yetiştirdikleri için kutluyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.