Adıyaman

Adıyaman Belediyesi, Adıyaman'ı İstanbul'da tanıtacak

16:40 17 Ekim 2018
Adıyaman Belediyesi, Adıyaman'ı İstanbul'da tanıtacak

Adıyaman Belediyesi, 18-21 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek Adıyaman Tanıtım Günleri'nde Adıyaman'ın tanıtımına katkı verecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 18-21 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan Adıyaman Tanıtım Günleri'nde Adıyaman'ı her yönüyle tanıtmak için hazırlıklarını tamamlayan Adıyaman Belediyesi, deneyimli ekip ve kenti anımsatan materyallerle Yenikapı Etkinlik Alanı'nda yerini alacak.

Huzur ve barış kenti Adıyaman'ın kültür, tarih ve doğasını İstanbul'da bulunan yerli ve yabancı turistlere tanıtmak için broşürler hazırlayıp, çeşitli ikramlarda bulunacak olan Adıyaman Belediyesi, açacağı stant ile 4 gün boyunca Adıyaman merkez ve ilçelerindeki değerleri tanıtacak.

Yenikapı Etkinlik Alanı'ndaki program hakkında bilgi veren bir yetkili, "18 Ekim Perşembe günü saat 14.00'da TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilecek olan Adıyaman Tanıtım Günleri için hazırlıklarımız tamamlayarak, Yenikapı Etkinlik Alanı'nda yerimizi aldık. Tüm İstanbul'da yaşayan yerli ve yabancı vatandaşlarımızı, Adıyaman'ın güzelliklerini yakından tanımaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.