Adıyaman

CHP milletvekilleri Adıyaman'da temaslarda bulundu

13:55 19 Ekim 2018
CHP milletvekilleri Adıyaman'da temaslarda bulundu

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ve Osmaniye Milletvekili Baha Ünlü, Adıyaman'da temaslarda bulundu.

CHP Adıyaman İl Başkanlığında, partililerle bir araya gelen milletvekilleri, burada basın toplantısı düzenledi.

Milletvekili Özdemir, yaptığı konuşmada, bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevlendirmesiyle Adıyaman'a geldiklerini belirtti.

Yerel seçime değinen Özdemir, şunları kaydetti:

"Adıyaman'daki parti, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, esnaf ve halkımızla önümüzdeki Mart 2019 yerel seçimlerinde toplumun bütün kesimlerinin sorunlarına derman olacak, derman belediyecilik anlayışını hayata geçirecek çalışmaları yapmak üzere kente geldik. Gerçekten ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor. İstihdam, ekonomik ve toplumsal sorunlar ve bunların çözümü noktasında maalesef gerek hükümetin, gerekse de yerel yönetimlerin Adıyaman'da çok büyük sorunları olduğunu görüyoruz. "

Türkiye'nin içerisinde bulunduğu durumda, şu anda Türkiye'nin zor koşullar altında iyi yönetilmediğini düşündüklerini ileri süren Ceylan ise "Biz bir an evvel Türkiye'nin aydınlık günlere kavuşmasını istiyoruz. Adıyaman gibi güzel bir ile CHP'li belediyeyi getirmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Osmaniye Milletvekili Ünlü de Adıyaman'a aday belirlemeye gelmediklerini söyledi.

CHP İl Başkanı Deniz Çakmak da 16 yıldır bakıldığında Adıyaman'ın AK Parti'den istediğini alamadığını ileri sürerek, "Biz kentte yol, su ve kanalizasyon için değil, bir kişinin doğumundan ölümüne kadar sosyal belediyecilik anlayışıyla yola çıktık." ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından CHP milletvekilleri, partililer ile görüş alışverişinde bulundu.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.