Adıyaman

Nikah memurunun nikahını belediye başkanı kıydı

20:38 28 Ekim 2018
Nikah memurunun nikahını belediye başkanı kıydı

Adıyaman Belediyesinde evlendirme memuru olarak görev yapan Ahmet Tamer, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'nun kıydığı nikahla evlendi.

Adıyaman Belediyesi Evlendirme Memurluğunda görev yapan ve yaklaşık 3 yıldır cübbesini giyerek katıldığı törenlerle çiftleri evlendiren Ahmet Tamer (27), hayatını Özlem Aslan (25) ile birleştirme kararı alınca bu kez aynı heyecanı kendisi yaşadı.

Görevi gereği her gün oturduğu nikah masasında, ilk kez damat için ayrılan yere oturan Tamer, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'nun kıydığı nikahta "Eş olarak kabul ediyor musunuz?" sorusuna "Evet' yanıtı verdi.

Bu arada Tamer'in, bugüne kadar yüzlerce nikah töreninde yer almasına rağmen heyecanlandığı gözlendi.

Törende, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış da çiftin şahitleri arasında yer aldı.

Başkan Kutlu, kıyılan nikahın ardından evlilik cüzdanını gelin Aslan'a teslim edip çifti tebrik etti.

Kutlu, AA muhabirine, bazen rollerin değiştiğini, nikah memurunun nikahı olunca nikahını kendisinin kıymak zorunda olduğunu belirterek, "Çünkü kendisi nikahını kıyamaz. Nikah memurunun nikahını kıymak da zor bir şey. En küçük hata yaparsan farkına varacak. Onun için çok dikkatli bir şekilde nikahını kıydım." diye konuştu.

Damat Ahmet Tamer de yaklaşık 3 yıldır Adıyaman Belediyesinde nikah memurluğu yaptığını ve bu kez kendisinin nikah masasına damat olarak oturduğunu dile getirerek, "Ben bu heyecanın bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum. Bekar tüm arkadaşlarımın bu mutluluğu yaşamasını temenni ediyorum." dedi.

Gelin Aslan da farklı bir duygu olduğunu, çevresindekilerin eşinin nikah memuru olduğunu duyunca çok şaşırdığını hep nikahlarını merak ettiklerini ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.