Yetimlerimle ortada kaldım! Büyük acı...
08:02
01 Haziran 2019
20 Yorum Var
Adıyaman’da yaşlı bir kadın, iki torunuyla yaşadığı evinde çıkan yangını gözyaşları içinde izledi
Adıyaman'ın Sıratut Mahallesi’nde Ayşe Uyanık’a (66) ait evin ikinci katında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.
EV KULLANILAMAZ HALE GELDİ
Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yangını söndürdü. Yangında ev kullanılmaz hale geldi.

Ev sahibi Ayşe Uyanık, itfaiye ekiplerinin çalışması sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.
'YETİMLERİMLE ORTADA KALDIM'
Evinin yanmasını ağlayarak izleyen Uyanık’ı yanındaki torunları "Nine ağlama" diye teselli etmeye çalıştı. "Yetimlerimle ortada kaldım." diyerek gözyaşı döken Uyanık’ın, evde iki torunuyla yaşadığı öğrenildi.
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.
YORUMLAR
20 Yorum Var-
Metin
6 yıl önce
Şikayet Et
Bir gecede Bir kulübe 50 milyon tl toplayan kanallara seslenmek lazım
Beğen
Toplam 9 beğeni
-
Eray Zunbul
6 yıl önce
Şikayet Et
Arkadaslar Bosuna msg yazmayin. Allah bize firsat veriyor. Bu kadina ve Torunlarina yardim etmemiz icin. Arife günü herkes Adiyaman belediye yi ariyor ve Belediyeden alacagi hesap numarasina gönlünden kopani banka tarnsferiyle Gönderiyor. Allah günahlarinizi afgetsin zekastini fitrenizi kabul etsin.
Beğen
Toplam 8 beğeni
-
dertli
6 yıl önce
Şikayet Et
İşe bu kadıncağız gerçekten yardımı tamamıyla hak ediyor.İnsan bunu görünce fukara haline bile şükrediyor.2 yetime o yaşta bakmak zaten kolay değil,bir de ev gidince.....aaaah, aaaaah
Beğen
Toplam 12 beğeni
-
taşeron
6 yıl önce
Şikayet Et
yardıma ıhtıyacı var bu ınsanların dılerım devlet buyuklerı bıseyler yaparlar amin
Beğen
Toplam 8 beğeni
-
RUHİ
6 yıl önce
Şikayet Et
Dünyada neler neler oluyor. 3 yetimden bahsediyoruz. Kolay değil abi. Allah yardımcıları olsun
Beğen
Toplam 13 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle