Adıyaman

Evde sıkılan 75’lik nine örümcek gibi tırmandı!

13:23 23 Nisan 2020 15 Yorum Var
Evde sıkılan 75’lik nine örümcek gibi tırmandı!

Adıyaman’da Korona virüsünden dolayı evde kalmaktan sıkılan 75 yaşındaki yaşlı kadının, duvara tırmanarak caddeye çıkma girişimi görenleri hayrete düşürdü.

Çocuklarının zincir ile kapattığı bahçe kapısını açamayan 75 yaşındaki Zahide Karakurt isimli yaşlı kadın sokağa çıkmak için çareyi duvara tırmanmakta buldu. Duvara tırmanın ve duvardan tutunarak aşağı inen yaşlı kadını gören komşuları şaşkınlıklarını gizleyemedi. Komşuların uyarılarına aldırış etmeyen yaşlı kadın kimseyi dinlemedi.

Örümcek gibi tırmanarak caddeye ulaşan yaşlı kadının azmi ‘pes’ dedirtti. İlerlemiş yaşına rağmen engel tanımayan yaşlı kadın, hareketleriyle gençlere taş çıkarttı.
Korona virüs tedbirleri kapsamında 20 yaş altı ve 65 yaş üstü kişilerin sokağa çıkma kısıtlaması sonrasında evden çıkamayan Zahide Karakurt, kısıtlamanın bitmesini dört gözle bekliyor.


Türkçe bilmeyen yaşlı kadın Kürtçe, “Evet evde sıkılmaktan adeta deli olacağım. Bende kendimi oradan aşağıya attım. Taziyeye gidecektim bırakmadılar bende kendimi oradan aşağıya attım” dedi.


Zahide Karakurt’tun oğlu Yusuf Karakurt ise “Evde canı sıkılıyor. Duvarın üzerine çıkarak kendisini aşağıya attı. Bende kendisine bir daha dışarı giderse polis çağıracağımı söyledim. Kapıyı da zincirledik bir baktım bu defa duvarın üzerinden atladı. Evet evde çok sıkılıyor” diye konuştu.
 

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    taziye ziyareti yapacakmış, büyük risk.
    Cevapla
  • Kemal yildiz 4 yıl önce Şikayet Et
    La AMARIKANIN orumcek Adami varsa bizimde orumcek aney var
    Cevapla
  • Müslüman Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Haahaahaayyyy ÇOOK güldüm yaaaa;)))))
    İlk beğenen sen ol
  • Ahmmmm 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsan yaşlanınca cocuk gibi oluyor birazda inatlık varsa hiç başedemezler.Allah bakanlarına sabır nineyede güç kuvvet versin.devlet hem çocuklara hemde yaşlılarla park benzeri vakit geçirecekleri yer yaparsa canları sıkılmazdı böyle.bu günlerde vakit geçirirlerdi.tabi hijyen ve dezenfektan yapılarak.
    Cevapla
  • Fatih Serbilen 4 yıl önce Şikayet Et
    belli bir saatte kontrollü serbeslik olsun yaşlı ve çocuklara
    Cevapla
  • netce 4 yıl önce Şikayet Et
    maşallah komando gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.