Adıyaman

Çay paketinden çıkan şoke etti! Yok artık...

09:42 02 Şubat 2021 8 Yorum Var
Çay paketinden çıkan şoke etti! Yok artık...

Adıyaman’da 4 paket çay alan bir kişi paketleri açtığında hayatının şokunu yaşadı. Paketlerin içinden çay yerine hayvan gübresi ve torf toprağı çıktı.

Adıyaman merkezde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Adıyamanlı vatandaş Uğur Ay, seyyar satıcıdan 900 gramlık 4 paket dökme çay aldı. Ünlü bir çay markasına benzer isimle paketlenen dökme çayın piyasa fiyatı 120 TL iken, Uğur Ay paketin tanesini 50 TL'ye aldı.

Uygun fiyata aldığı çayı eve götüren ve paketi açan Uğur Ay, çay yerine hayvan gübresi görünce gözlerine inanamadı. İlk açtığı paketten sonra ikinci pakette de aynı görüntü ile karşılaşınca durumu polise bildirdi.

Paketlere hayvan pisliği ve torf toprağı karışımın doldurulduğu ve dökme ‘çay’ diye satıldığı ortaya çıktı. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, çay paketlerinden numune aldı.

Uğur Ay, kendisinin düştüğü duruma başkalarının da düşmemesi için seyyar satıcılardan bu tür gıda ürünlerinin alınmaması gerektiğini belirterek, “Akşam evime giderken çay satıldığını gördüm. Fiyatı uygun olduğu için 4 paket aldım. Eve gidip paketi açtığımızda paketten hayvan gübresi çıktı. Durumu polis ekiplerine bildirdim. Vatandaşlar dikkat etsinler. Dışarıdan böyle şeyler almak yerine belirli yerlerden alırlarsa, benim gibi mağdur olmazlar” diye konuştu.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • YILDIRIM 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatansever kardeşin söyledilklerine katıla katıla gülerek katılıyorum. "Dünyada hiç bir kimse bir malı içinden çalmadan daha ucuza mâl edemez" diye güzel bir söz vardır. Bir malın sadece fiyatına bakarak alırsanız içindeki tüm hileleri kabul etmiş olursunuz. Hani deniyor ya "Bir şey gerçek olamayacak kadar iyiyse, muhtemelen o şey gerçek değildir." İşte bu vatandaşın başına gelen de tam böyle bir şeydir.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    zaten yeterince tefecilik yapıyorsun 200 tl gitmisse ne olacak. yoksa reklammi yapiyorsun acaba seni bilen bilir gardaaaaaş.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    afiyet olsun kısık ateşte kaynatıp on beş dakika bekledikten sonra lıkır lıkır içebilirsiniz tansiyona kalp damar problemlerine karşı birebirdir öksürüğü şıp diye keser lakin bulantı yapabilir bilhaassa enayilik ve açıkgözlük illetine etkisi tartışılmaz sadece kokusu biraz rahatsız edici olabilir bunun için içine aroma için birşeyler katabilir
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaçak çay diye milletin ayıla bayıla içtiği o iğrenç tadı olan içecek.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ekrem 3 yıl önce Şikayet Et
    Kedi fare ininin önüne bir kalıp peynir koymuş ve şurdan şuraya atlarsan bu peynir senin demiş. Fare bakmış mesafe kısa ödül büyük vardır bunda bir düzenbazlık demiş, çekilmiş deliğine. Nerdeyse üçte bir fiyatına alınan çayın kutusundan gübre çıkması , gübreyi biraz pahalıya almak gibi bişey olmuş....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.