Adıyaman

Adıyaman'da akılalmaz olay! Çocukların oynadığı bahçeye düştü

11:58 21 Ocak 2023 2 Yorum Var
Adıyaman'da akılalmaz olay! Çocukların oynadığı bahçeye düştü

Adıyaman Kahta'da bir evin bahçesine çocuklar oyun oynarken yorgun mermi düştü.

Olay Kahta ilçesi Fatih Mahallesi Ebu Sadık Caddesi üzerinden meydana geldi. Bilal Kaya’ya ait evin bahçesine yorgun mermi düştü. Çocuklar oyun oynarken mermi düştü. Merminin çocuklara isabet etmemesi sevindirdi.

İnsanların zevk için havaya ateş açmalarına bir anlam veremediğini belirten Bilal Kaya, “Bir insan kendi zevki için sağa sola nasıl rastgele ateş eder? Bu mermiler adres sormadan bir yerlere düşüyor. Bugün bizim evin bahçesine düştü. Peki mermi bana ya da çocuklarıma isabet etseydi. Bunun sorumlusu kim o zaman? Hiç düşünmüyorlar mı?” diye konuştu.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • TR 54 - SAKARYA 1 yıl önce Şikayet Et
    AK partili olarak bizler üzülüyor ve haykiriyoruz duyun sesimizi Türkiye !!! : SAKARYA'da Geyve Eşme mahalesinde bir köylü Vatandaşimiz, yasak olmasina ragmen yillardir her akşam sirf kendi zevki için sağa sola rastgele ateş etmektedir, atesli silahin sesi duyulmamasi imkansizdir !!!! Geyve'nin AK partili Belediye başkani sayin mister Kaya derhal istifa etmeli, artik yeter !!!!!
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Bu kanunlarla 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırak yorgun mermiyi sokak çatışmasındaki serseri mermiye kurban gitmediğimize,trafikte yolumuzu kesen magandanın mermisine kurban gitmediğimize eve sağ salim girdiğimize akşam dua eder hale geldik.Ülke meksikadan farksız oldu,ruhsatsız silah taşımak,havaya ateş etmek,sokakta çatışmak hapis gerektiren suç değil,denetimli serbestlik denen ucube adaleti mahvetti.Can güvenliğimiz huzurumuz kalmadı.Adalet istiyoruz,suça orantılı ceza yani kısas istiyoruz,idam istiyoruz.İnsanların yazdığı kanunlarla on yıllardır huzur bulamadık Allah'ın kanunlarıyla yönetilmek istiyoruz.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.