Afyonkarahisar

Milletvekili seçimlerinin ardından

15:50 08 Kasım 2015
Milletvekili seçimlerinin ardından

AK Parti Dinar İlçe Teşkilatınca şükür yemeği verildi

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde, AK Parti Dinar İlçe Teşkilatınca şükür yemeği düzenlendi. 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, ilçe stadyumundaki yemekte, 1 Kasım seçimleriyle tüm Türkiye'de tarihi bir anın yaşandığını ifade etti.

Verilen oylarla milletin kendisine, devletine, vatanına ve bütün coğrafyasına sahip çıktığını dile getiren Özkaya, "AK Parti, sadece AK Parti olmadığını Türkiye Cumhuriyet'indeki 78 milyon vatandaşı, bütün İslam coğrafyasını ve bütün mazlum milletleri temsil ettiğini göstermiştir" dedi.

Özkaya, kendilerinde çok büyük sorumluluk ve görevlerin düştüğünü belirterek, şunları anlattı:

"25 yıl sonra bu bölgeden ilk defa bir milletvekili çıktı. Sizlerin oylarıyla bu nasip oldu. Millete, memlekete, her bir köye, kasabaya hizmet edeceğiz. Türkiye'de yaşayan her iki kişiden birisi oyunu AK Parti'ye verdi. Afyonkarahisar'da ise her üç kişiden ikisi oyunu AK Parti'ye verdi. Memleketimizin kalkınmasına, adaletine, refahına çok önemli katkılar yapacağız. Önümüzdeki dört yıllık süreçte çok önemli yatırımları bölgemizde yapacağız. Bunların en önemlisi de termik santraldir. Bu santral hizmete girdiğinde sadece Dinar'ın değil tüm Türkiye'nin en büyük yatırımı olacak." 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.