Afyonkarahisar

Düğün takısı alana termal balayı hediye

12:19 12 Aralık 2015
Düğün takısı alana termal balayı hediye

ÖZKAN BEYER - Afyonkarahisar'ın termal turizm merkezlerinden Sandıklı ilçesinde bir kuyumcu, düğün takısı alan çiftlere 5 yıldızlı termal otelde balayı hediye ediyor.

Kuyumcu Ali Arslan'ın iş yerine astığı "Takılarınız sizden muhteşem balayınız bizden" yazısı ile başlattığı kampanya, gelin ve damat adaylarından ilgi görüyor.

Düğün takılarını Arslan'dan alan çiftler, bir yıl içerisinde ilçedeki termal otelde bir günlük konaklama imkanından yararlanıyor.

Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 32 yıldır bu meslekle uğraştığını, 2 yıl önce de iş yerini açtığını söyledi.

Yeni evlenen çiftlerin ilgisini çekmek ve jest yapmak için "balayı tatili" hediye etmeye karar verdiğini anlatan Arslan, "İş yerimizi açtığımızda müşterimizden kazandığımızı yine müşteriye yöneltelim dedik ve bu kampanyayı başlattık. Altın alana, altın vermemizin bir cazibesi yok. Biz de çiftlerimize balayı şeklinde tatil hediye ediyoruz. Biz, yeni çiftler ve otel sahipleri bu durumdan çok memnun" dedi.

 Arslan, kampanya ile balayı yapamayacak çiftlere böyle bir imkan sağladıklarını dile getirerek "Balayı tatilini bir davetiye şeklinde hazırlayıp evlenecek çifte hediye ediyoruz. Her şey bize ait çıkarken hiçbir ödeme yapmıyorlar. Düğünün hemen ardından balayı için giden çiftlerimiz var" ifadesini kullandı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.