Afyonkarahisar

Hüdai Kaplıcalarındaki mesire alanında yenileme çalışmaları

14:24 16 Aralık 2015
Hüdai Kaplıcalarındaki mesire alanında yenileme çalışmaları

Sandıklı Hüdai Kaplıcalarındaki Çamlık mevkisinde bulunan mesire alanına çevre düzenlemesi çalışmaları başlatıldı

 Sandıklı Hüdai Kaplıcalarındaki Çamlık mevkisinde bulunan mesire alanına çevre düzenlemesi çalışmaları başlatıldı.

Çalışmaları inceleyen Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, kaplıcadaki mesire alanlarının halkın ihtiyacını karşılamadığını söyledi.

İçerisinde çocuk parkları, oturma alanları, mangal yerleri, yürüyüş yolu gibi pek çok yeni özellik ile mesire alanlarının yeniden düzenlendiğini belirten Çöl, çalışmaları Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün yürüttüğünü ve yoğun bir mesai harcandığını kaydetti.

Mesire alanının uzun bir dönem kaderine terk edildiğini ifade eden Çöl, şöyle konuştu:

"Bu bölge özellikle bahar ayları ile beraber vatandaşlarımızın yoğun şekilde kullandığı alanlar. Bizler bu alanda yapacağımız çalışmalar ile hemşehrilerimizin daha güzel alanlarda vakit geçirmesini sağlamak amacındayız. İçerisinde suni dere olan, çocuk alanları, yürüyüş yolları, halı sahası, basketbol sahası, oturma alanları, mangal yerleri ve daha fazla özelliği ile büyük bir mesire alanı oluşturacağız. İnşallah havalar da müsaade ederse bahar dönemine yetiştirerek, hemşehrilerimizin kullanımına sunacağız. Vatandaşlarımız burada günün yorgunluğunu atacak, çocuklarımız dilediğince spor yapıp oyunlar oynayabilecek."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.