Türkiye Basketbol 1. Ligi
23:29
19 Aralık 2015
Afyonkarahisar Belediyespor: 93 - Gediz Üniversitesi: 99
Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde Gediz Üniversitesi, deplasmanda Afyonkarahisar Belediyespor'u 99-93 yendi.
Atatürk Spor Salonu'ndaki karşılaşmada, Gediz Üniversitesi etkili oyunuyla ilk periyodu 30-22 önde tamamladı. İkinci periyotta iyi oyunuyla farkı arttıran konuk ekip, devreyi 54-34 önde tamamladı.
Gediz Üniversitesi üçüncü periyotta da 80-61'lik skorla üstünlüğünü korurken, son çeyrekte oyunda dengeyi sağlayan ev sahibi ekip, farkı 4 sayıya kadar düşürse de maçtan 99-93 yenik ayrıldı.
Afyonkarahisar Belediyespor'da Hall'un 46 sayısı yenilgiye engel olamadı. Gediz Üniversitesi'nde ise Orbay Kaya 27, Demontez 24, Hasan Rizvic 17 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı.
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.
YORUMLAR