Afyonkarahisar

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı 65. Danışma Meclisi Toplantısı

10:25 25 Ocak 2016
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı 65. Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı 65. İl Danışma Meclis toplantısı teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

Belediye Sosyal Tesislerinde yapılan toplantıya AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, milletvekilleri Ali Özkaya, Fatma Dudu Özkal, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, eski milletvekilleri, belediye başkanları ve partililer katıldı.

Toplantının açılışında konuşan İl Başkanı Yurdunuseven, diğer siyasi partilerin fikir üretmek yerine küfür üretmeyi tercih ettiğini söyledi.

Yurdunuseven, şöyle konuştu:

"En son bildiğiniz gibi bir siyasi partinin kurultayı yapıldı, kapalı spor salonunda. Burada maalesef fikir üretemeyenler, küfür ürettiler. Daha önce diğer partiler kırmızı çizgilerinden bahsetmişlerdi. Fakat biz kurucu Genel Başkanımız ve Cumhuriyet tarihimizde ilk defa halk tarafından yüzde 52 ile seçilen ilk sivil Cumhurbaşkanımız olan sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı kimseye yedirmeyiz. Onların kırmızı çizgisi varsa bizim de kırmızı çizgimiz sayın Cumhurbaşkanımızdır. Ona hiçbir şekilde toz kondurmayız. 65. İl Danışma Meclis toplantısını yapıyoruz. İl Başkanlarına yönelik yapılan genişletişmiş il başkanları toplantısında 100'ü geçtik. Biz istikrarlı ve programlı bir partiyiz. Biz neyi ne zaman yapacağımızı önceden planlıyoruz. Bazen ben görüyorum, Afyonkarahisar'daki diğer siyasi partiler bizleri taklit etmeye çalışıyorlar. Fakat gerisini getiremiyorlar. Daha önce de söylediğim gibi küfür üretmesinler 'Afyonkarahisar için ne yapmalıyız' diyerek bunun fikrini üretsinler. AK Parti bunu üretiyor ve üretmeye de devam edecek."

Daha sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.