Afyonkarahisar

Güvenlik güçlerine "pasta börekli" destek

17:20 15 Şubat 2016
Güvenlik güçlerine "pasta börekli" destek

Afyonkarahisar'da uydu üzerinden yayın yapan bir televizyon kanalının çalışanları, evlerinde hazırladıkları kek ve poğaçaları, moral vermek amacıyla Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde görev yapan güvenlik güçlerine gönderdi.

Televizyon kanalının çalışanları, evlerinde hazırladıkları kek, börek ve poğaça ile satın aldıkları sucuk, lokum gibi kente özgü lezzetlerden oluşan ürünleri stüdyoya getirdi. Burada özenle kolilere yerleştirilen yiyecekler, güvenlik güçlerine ulaştırılmak üzere kargoya verildi.

Televizyonun Genel Müdürü Sadettin Ulusoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, televizyonda çalışan tüm personelin evlerinde pasta, börek ve kek gibi el işi ürünler hazırladığını söyledi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde görev yapan güvenlik güçlerine maddi olarak bir şey vermenin mümkün olmadığını ifade eden Ulusoy, "Güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu hissettirmek, manevi destek olabilmek amacıyla böyle bir şey yaptık. Onların bugünlerde en çok morale ve motivasyona ihtiyacı var. Tabii ki devletimiz üzerine düşeni yapıyor ama millet olarak bizim de onların yanında olduğumuzu göstermek istedik. Tüm personelimiz evlerinde bir şeyler hazırladı" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.