Afyonkarahisar

Özel Sporcular, Başkan Çoban'ı ziyaret etti

17:41 29 Şubat 2016
Özel Sporcular, Başkan Çoban'ı ziyaret etti

Afyonkarahisar Özel Sporcular Kulübü ile Kocatepe Eğitim Uygulama Gençlik Spor Kulübü yönetici ve sporcuları, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret etti.

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından 25-27 Şubat tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Masatenisi Bölge Şampiyonası'nda kenti temsil eden Afyonkarahisar Özel Sporcular Kulübü ile Kocatepe Eğitim Uygulama Gençlik Spor Kulübü üyeleri, şampiyona dönüşü Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti.

Şampiyonada iki altın, bir gümüş ve bir bronz madalya ile bir dördüncülük elde ettiklerini belirten Kulüp Başkanı Hanife Yılmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

9-11 Mart tarihleri arasında yine Antalya'da düzenlenecek Atletizm Bölge Şampiyonasına katılacaklarını belirten kulüp başkanı Yılmaz, bu şampiyona öncesi belediye başkanı Çoban'dan yine destek istedi.

Afyonkarahisar Özel Sporcular Kulübü ile Kocatepe Eğitim Uygulama Gençlik Spor Kulübü sporcularını Masa tenisi Bölge Şampiyonası'nda elde ettikleri derecelerden dolayı tebrik eden Başkan Burhanettin Çoban da, ayrıca Atletizm Bölge Şampiyonası'nda yarışacak sporculara başarı diledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.