Afyonkarahisar

Yeni Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Genel Kurulu

16:16 03 Mart 2016
Yeni Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Genel Kurulu

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesinde esnafların kurduğu Yeni Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin genel kurul toplantısı belediye düğün salonunda yapıldı.Genel kurulda, divan heyeti seçimi sonrası, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Yeni Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin kongresinde tek listeyle aday olan Ali Çiçek başkan seçildi.

Kongrenin ardından Yeni Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin yeni hizmet binasının açılışı yapıldı.

Açılışa, Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, Sandıklı Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Muhittin Bilgiç, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, Sandıklı İl Genel Meclis Üyeleri, Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Göller Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Afyonkarahisar Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kadir Konak, Antalya Muratpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Turgut Bucak, Antalya Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Metin Bucak, Sandıklı Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.