Afyonkarahisar

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Ege Bölgesi toplantısı

18:25 16 Nisan 2016
TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Ege Bölgesi toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Ege Bölge toplantısı Afyonkarahisar'da toplandı.

Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonundaki toplantıda konuşan Türker, bölge toplantılarının dördüncüsünü Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiklerini söyledi.

"Yaptığımız ilk üç toplantıda şunu fark ettik" diyen Türker, "Kadın girişimci arkadaşlarımızın dost olmaya, tanışmaya ticari birliktelikleri arttırmaya ihtiyaçları var. Bu sebepten bugün ilk defa Afyonkarahisar’da uygulamaya başladığımız yuvarlak masa interaktif toplantılarını başlattık ve bundan sonrada uygulamaya devam edeceğiz." dedi.

Bugün bende şunu gördüm ki biz kadınların doğasında olan tanışma, işbirliği, ortak noktalardan mutluluk çıkarmak ve bunun ilerisinde oluşan ticari birliktelikler bizim bulunduğumuz konumda biraz daha kendilerini güçlü hissetmeyi sağlayacağını kaydeden Türker, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İnşallah bundan sonra ki toplantımızı da Muğla’da gerçekleştirdiğimizde buraya büyük fedakarlıklarla gelen arkadaşlarımızı yani aynı ekibi Muğla’da da görmek istiyoruz. İlk bölge toplantımızı sadece 10 kişi ile yapmıştık bugün ise yüz civarında kadın girişimci ile birlikteyiz. Demek ki bir şeyleri oturtmak için zamana ihtiyaç var ve aynı zamanda da sizlerin desteğine ihtiyacımız var. O yüzden bundan sonraki toplantılarda da aynı heyecanı sizlerle paylaşmak arzusundayım."

Toplantı sonrasında TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Ege Bölge Başkanı Esen Türker tarafından AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal ve CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal'a plaket takdim edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.