Afyonkarahisar

Sandıklı'dan kısa kısa

15:38 05 Nisan 2017
Sandıklı'dan kısa kısa

Sandıklı'ya bağlı Akharım Belde Belediyesine Türkiye Belediyeler Birliği bir adet itfaiye aracı hibe etti.

Belde Belediye Başkanı Eşref Ünsal yaptığı açıklamada böyle bir araca ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Beldemiz yakınlarında meydana gelebilecek yangınlara karşı tam donanımlı itfaiye aracımız hazır olacak. Desteğini bizlerden esirgemeyen Bakanımız, Milletvekillerimiz ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim." dedi.

- Başkan Çöl esnafları ziyaret etti

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Eski Sanayi Sitesinde bulunan esnafları ziyaret etti.

Başkan Çöl ziyaretin ardından şunları söyledi:

"Esnaflarımıza öncelikle bol ve bereketli kazançlar diledik. Onlarla Türkiye'nin gündeminde olan referandum konusunda konuştuk. İlçemiz esnaflarının büyük bir bölümü 16 Nisan’da gerekeni yapacaklarını ve “evet” diyeceklerini belirttiler. Bütün esnaflarımıza teşekkür ederim."

- Sandıklı'da referandum konferansı

Sandıklı ilçesinde Sivil Toplum Kuruluşları tarafından oluşturulan "Anayasaya Evet" platformu tarafından "Yeni Anayasayı Tanımak İstiyorum" başlıklı bir konferans düzenlendi.

Sandıklı Belediye Düğün Salonundaki konferansta platform üyeleri adına konuşan Eğitim Bir-Sen Sandıklı temsilcisi Ufuk Taşbaş, Sandıklı'da Sivil Toplum Kuruluşlarının Halk oylamasında "evet" diyeceğini belirtti.

Programda konuşmacı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Hatipoğlu, dinleyicilerehalk oylamasında neden "evet" denmesi gerektiğini anlattı.

Konferansa Sandıklı AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, Sandıklı Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.