Afyonkarahisar

Payasspor'da yeni sezon hazırlıkları

15:09 11 Temmuz 2017
Payasspor'da yeni sezon hazırlıkları

Teknik Direktör Semih Tokatlı'nın raporları doğrultusunda eski ve yeni futbolcuların birbirleri ile kaynaşması için kamp programı hazırladıklarını belirten Payasspor Transfer Komitesi Başkanı Bekir Tufan, takımın 10 Temmuz tarihinde Afyonkarahisar'da kampa başladığını söyledi.

Spor Toto 3. Lig takımlarından Payasspor, Afyonkarahisar'da kampa girdi.

Spor Toto 3. Lig takımlarından Payasspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamının ilk ayağı olan Afyonkarahisar kampı başladı.

Teknik Direktör Semih Tokatlı yönetiminde sezon hazırlıklarına başlayan mavi beyazlılarda kondisyon çalışmalarına ağırlık verildi.

Tufan, "21 Temmuz'a kadar devam edecek kamp sonrasında futbolcularımıza 3 gün izin vereceğiz. 24 Temmuz tarihinde yapacağımız 2. etap kampı ile çalışmalarımız sürecek. 4 Ağustos'ta ise kamp aşamasını tamamlayacağız. Görüşmelerini sürdürdüğümüz futbolcular var. Kesin anlaşma sağlandığı takdirde isimlerini açıklamaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Payasspor Sportif Direktörü Derman Gözükara ise yeni sezonda Payasspor olarak hedefin şampiyonluk, en kötü ihtimal de play-off oynamayı düşündüklerini belirterek, bu doğrultuda kaliteli transferler yaptıklarını kaydetti.

Gözükara, "Kaliteli transferlerimiz doğrultusunda antrenman ve hazırlık sezonu geçirerek yeni sezonda inşallah çok iyi yerlere geleceğimizi düşünüyoruz. Yeni bir yönetim oluştu ve gerçekten çok kaliteli, çok fedakarlıklar yapıyorlar. Bizim, teknik ekibin ve futbolcuların arkasında duruyorlar, ödemelerini düzenli yapıyorlar bu açıdan çok şanslıyız." diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.