Afyonkarahisar

Sandıklı'dan kısa kısa

15:37 24 Ekim 2017
Sandıklı'dan kısa kısa

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bulunan Hüdai Kaplıcaları'nda yaz döneminin ardından sonbaharda da doluluk oranı yüzde yüzlere ulaştı.

Hüdai Kaplıcaları'nın yoğun bir yaz döneminden sonra sonbahar dönemine de bereketli başladığını belirten Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, kaplıcalarda yapılan çalışmalar ve yenilemeler ile Hüdai Kaplıcaları'nın cazibe merkezi haline geldiğini belirtti.

Kaplıcaları tercih ederek konaklayan vatandaşların ilgisinden oldukça memnun olduklarını ifade eden Çöl, "Hüdai Kaplıcalarımız yüzde yüz doluluk ile rekor kırmaya devam ediyor. Yaz dönemindeki yoğunluğumuz sonrası sonbahar da bereketli geçiyor. Bu güven ve samimiyet bize yeter. Kaplıcalarımızda yaptığımız yenileme çalışmalarıyla kaplıcalarımıza olan tercihi artırdık. Bizleri tercih eden kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

- Sandıklı Belediyesi Uluslararası Turizm ve Ticaret Fuarı'na katıldı

Almanya'nın Dusseldorf kentinde ITT Messe tarafından düzenlenen Uluslararası Turizm ve Ticaret Fuarına katılan Sandıklı Belediyesinin Hüdai Kaplıcaları standı yoğun ilgi gördü.

Uluslararası ilk fuarına katılan Sandıklı Belediyesi standında Sandıklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Kaşdaş tarafından 2 bin yıllık şifa kaynağı olan Sandıklı Hüdai Kaplıcası'nın tanıtımı yapıldı.

İş dünyasından ve turizm sektöründen birçok ziyaretçinin katıldığı fuarda Sandıklı Belediyesi tarafından ziyaretçilere meşhur Sandıklı leblebisi ikramı yapılırken, Hüdai Kaplıcaları'nın tanıtım broşürleri de verildi.

Her platformda Sandıklı ilçesi ve güzelliklerini vatandaşlara tanıtmaya çalıştıklarını belirten Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, "Sandıklı Belediyesi olarak yurt içinde yapılan tanıtım ve fuarlara katıldığımız gibi bu yıl da ilk kez Almanya’nın Dusseldorf kentinde düzenlenen uluslararası bir fuara katılma şansı yakaladık. Sandıklı'mızın 2 bin yıllık tarihe dayanan şifa kaynağı Hüdai Kaplıcası’nı burada da tanıtma fırsatı bulduk." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.